dijous, 26 de juliol del 2007

No al POUM!


Penjo l'acudit del Napi i aprofito per reivindicar l'anul·lació de l'aprovació inicial del pla (que va tenir lloc el 15 de maig amb els vots de CiU i el PP) i que es torni a tramitar «respectant les disposicions legals en matèria de tramitació, participació ciutadana i sostenibilitat ambiental».

Penjo, també, informació del blog de Josep Fèlix Ballesteros, anterior, a l'arribada a l'Alcaldia:

BALLESTEROS AFIRMA QUE NO DONARAN UN 'XEC EN BLANC' PER AL PLA GENERAL DE TARRAGONA

Josep Fèlix Ballesteros, proposa que es faci l'aprovació inicial del Pla General de la ciutat després de les eleccions municipals i critica la voluntat de l'alcalde de fer-ho ara, a pocs mesos dels comicis. Ballesteros creu que actuar d'aquesta manera és 'un risc' ja que el nou consistori que sorgeixi de les eleccions el podria tirar enrere. Els socialistes afirmen que no parlaran del PG fins que no en tinguin tota la documentació Josep Fèlix Ballesteros ha qualificat de 'presa de pèl' el fet que l'equip de govern anunciï reiteradament l'aprovació del Pla General de la ciutat i encara no ho hagi fet.
El portaveu socialista assegura que 'no tornarà a caure en la trampa' de l'alcalde Joan Miquel Nadal i que fins que no compti amb tota la documentació al complet del Pla General o Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la ciutat i s'ho pugui estudiar amb temps, no en parlarà. En aquest sentit, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que no donarà 'un xec en blanc' per a l'aprovació del Pla General.
És per aquest motiu que ha instat a l'equip de govern a no tramitar el POUM fins que passin les eleccions municipals ja que considera 'un risc polític' fer l'aprovació inicial del Pla a quatre mesos de les eleccions 'de pressa i corrents'.
Aquesta 'pressa' Ballesteros l'ha atribuït a la necessitat que tindria l'alcalde de deixar el pla aprovat abans de deixar l'alcaldia i de dissimular el fet que l'equip de govern actual està arribant a un final d'etapa amb diverses 'tensions subterrànies' tant pel que fa als conflictes interns del Partit Popular com pel que fa a les discrepàncies en la coalició de Convergència i Unió. A aquest respecte Ballesteros ha afirmat que la seva proclamació com a alcaldable no necessitarà de notaris sinó només de la voluntat dels afiliats i simpatitzants del PSC reunits en assemblea aquest mateix dijous.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit Josep Maria, passo de visita i donar-te una abraçada molt gran... de política no hi entenc gens, ja ho veus tant espavilada que semblo.
Petonets,
=;*****)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

No pateixis, no ets l`única.

Petons!

Anònim ha dit...

no és política, és lògica. Bé, i la lògica que transforma o referma el voltant és la política.