dimecres, 8 d’agost del 2007

Suport president Lula i Bodega Cultural ;-)

Reprodueixo el post publicat per Tondo Rotondo en suport a la tasca de Bodega Cultural per denunciar la confabulació de multinacionals contra el govern Lula.

Helena Sthephanowitz és l'autora i editora d'un blog amb molta difussió al Brasil, parlem d'Os amigos do prtesidente Lula. El fenòmen dels blogs està creixent amb força arreu i també en aquest país. I aquest blog te l'actiu de malgrat parlar de política no ser un blog estrictament partidista sinó arribar a un espectre més ampli de pensament.
Com comentava una mica per sobre en el meu darrer post un bon grapat d'empreses -algunes d'elles europees, d'altres nord-americanes- han entrat a sac en una campanya mediàtica que comporta fins-i-tot anuncis televisius i mitjans de comunicació centrats dia i nit a divulgar-la com la cadena O Globo. D'altra banda aquestes empreses, entre les quals Philips o Carrefour, han impulsat un moviment anomenat Cansei, que tal i com denuncia l'amic sivucaire Luis Carlos Azenha a Vi o mundo, te moltes concomitàncies amb d'altres moviments impulsats per l'administració de W.Bush a països com Veneçuela (amb Súmate) o Geòrgia (amb Kmara).
La força dels blogs -al Brasil- està trencant una miqueta el monopoli informatiu dels grans media i aconsegueix amb iniciatives com Sivuca o els Blogs Activistes ser un punt de referència per a molts blocaires llatins, saltant l'oceà Atlàntic i arribant al mar Mediterrani. Potser per això alguns blocaires brasilers han començat a rebre comentaris amenaçant-los de mort. I no és això, amics meus, no és això...

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Obrigado!!!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies amic, per la tabla que dediques en la teva blo al poble brasiler.

Un gran saluti

Waipu Joan ha dit...

Sens dubte el món dels blogs globalitza també les idees.
Una sort.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Apostem per la globalització de la solidaritat i el món dels blogs és força útil.

Jobove - Reus ha dit...

el voliem fer naltros aquest artícle, però t'has adelantat, molt bé si senyor !!!, val més molts que pocs, felicitats Josep M.

salutacions desde Reus