dimecres, 17 de novembre del 2010

Opina sobre el Sàhara encara que no en siguis una experta (i, evidentment, sobre el que vulguis)


Aquest matí, el diario venia xungo. Entre les notícies pitjors (per qüestió actualitat, principalment) les referents al Sàhara. Entre elles una "perla": les declaracions a RNE de la ministra de Cultura, Angeles Gonzàlez-Sinde. N'extrec un parell de bocins:

"La titular de Cultura, ha pedido a los que no son "expertos" que no jueguen el "papel de opinar y de contribuir a la confusión" en el conflicto del Sáhara Occidental..."

"Nuestra responsabilidad en este asunto es lo suficientemente importante y es un tema lo suficientemente delicado como para que los que no somos expertos no hagamos ese papel de opinar y de contribuir a la confusión en lugar de encontrar soluciones", ha argumentado este martes González-Sinde, en declaraciones a RNE.

Les declaracions m'han semblat horroroses i em fan pensar en què ens volen callats/des i submisos/ses, pagant visites papals, rescats bancaris... i, això sí (total pel que serveix) votant cada quatre anys. Ara, entretant, calladets i calladetes (excepte si som "experts", cas en el qual ja cercaran altres fòrmules per callar-nos, com al jutge Garzón (encara que no sigui sant de la meva devoció).

He trobat l'assumpte tan indignant que, assabentat, d'una iniciativa, Opina sobre el Sáhara aunque no seas una experta, per enviar missatges als europarlamentaris en suport de la població sahrauí i per exigir la fi de la violència que exerceix el govern marroquí, la integro en aquest blog perquè, si voleu, en pugueu participar, encara que no sigueu "experts".

Els/les impulsors/es de la campanya demanen explicar l'acció, demanar educació als que manin el missatge (es fa des de la seva pròpia adreça de correu) i claredat en el que envien perquè sigui efectiu. A més de posar la notícia a la teva pàgina d'inici ben visible durant els dies que dura l'acció.

Omple el formulari


:




:




:




:




:




:

Vull rebre més informació de futures accions