divendres, 4 de maig del 2012

12M-15M - Ningú guanyarà a menys que tothom guanyi


PERQUÈ SOM EL 99%, NINGÚ GUANYA SI NO GUANYEM TOTS!                                    #12M15M 


El sistema econòmic que patim condemna a la immensa majoria de la població mundial a la pobresa i/o a la incertesa diària, estigmatitzant les generacions futures amb l’herència  d’una societat arrestada pels totalitarismes, pels greus riscos mediambientals i esclavitzada per la precarietat i la xacra de la ignorància.

Tot això en benefici d'uns pocs que, conscient i planificadament, donen l'esquena a la voluntat dels pobles.

Per això cal exercir “activament” la capacitat de resposta personal i col·lectiva que tots tenim, legítimament, com a poble.

Unim-nos en una sola veu, fem saber als polítics i a les èlits financeres del mercat que, NO ENS REPRESENTEN! i que nosaltres PODEM i VOLEM decidir el NOSTRE FUTUR!

Reclamem justícia social. No donarem cap pas enrere en la defensa dels nostres drets.

Insistim: NO SOM MERCADERIA EN MANS DE POLÍTICS I BANQUERS!

El 12M, en un exercici de denúncia col·lectiva, prendrem els carrers i places de ciutats de tot el món ...

Persones de tots els continents, ens trobarem de nou per continuar alçant les mans i les veus pel canvi global que volem.

EL PROPER 12 DE MAIG el poble ocuparem els carrers!

I TARRAGONA RESPONDRÀ A AQUESTA CONVOCATÒRIA

Comptem amb TU!! Perquè TU ets poble!! TOTS som Poble!!

EL 12 DE MAIG convertirem plegats els carrers en ALTAVEUS DEL MÓN.

PER UN MÓN veritablement HUMÀ, JUST, IGUALITARI, PLURAL, SOLIDARI, LLIURE, DEMOCRÀTIC ...

PRENGUEM ELS CARRERS EL 12 DE MAIG!!



El pasado 15 de octubre muchísimas personas salimos juntas a las calles en más de 1000 ciudades de 82 países. Tomamos las calles, nos organizamos, y comenzamos un camino hacia un cambio global.

Han pasado más de 6 meses y seguimos alzando la voz para dejar claro a políticos y banqueros QUE NO NOS REPRESENTAN; somos personas que que estamos coordinadas, pensando juntas y exigiendo nuestras reivindicaciones para que el bienestar del 99% de la población sea tenido en cuenta.

La legitimidad de nuestros gobernantes reside en que deben atender los intereses de la inmensa mayoría de la sociedad, y no el de unas pocas privilegiadas.

Estamos en todos lados; estamos donde no nos esperan.

Reclamaremos con total firmeza y de un modo no violento la justicia social, la distribución de la riqueza y una ética pública, mientras condenamos la pobreza, la desigualdad, la devastación medioambiental y la corrupción, como herramientas de sometimiento de los poderosos sobre las sociedades.

No pararemos hasta conseguir nuestros objetivos, los del 99% de la población. Saldremos a la calle una y otra vez hasta que podamos decidir entre todas, el mundo en el que queremos vivir.

¡Queremos un cambio global!
¡Convirtamos las calles en el mayor altavoz del mundo el 12 de mayo!
¡Porque somos el 99%!
¡Porque no somos mercancía en manos de políticos y banqueros!
¡Tomemos las calles el 12 de mayo!