diumenge, 25 de maig del 2008

diumenge! i ja s'acaba :-(

Diumenge! descans després d'una setmana en què el retorn a la feina ja comença a ser potent i es va convertint en intens.
El canvi de ritme comporta unba mica més de son i cansament i no poder dedicar massa temps a coses com algun programa de la tele (he de confessar la meva "addicció" al Cord de la ciutat, addicció de la que, a aquest ritme, ja m'he recuperat ;-)) o a actualitzar el blog i visitar-ne (això ja em sap més greu).
El darrer post, el referent a la inspecció civil a la base de Bétera, dissabte passat.
L'endemà la gran manifestació d'Amposta contra el transvasament.
Tota la setmana una bona feinada. Hem hagut de preparar diferents accions, emmarcades en un projecte integral d'ocupació i desenvolupament, per presentar al Servei d'Ocupació de Catalunya i desenvolupar durant el bienni 2008-2009. Ha fet falta fer més hores que un rellotge per arribar a temps. Pràcticament, durant tota la setmana, l'horari ha estat de 8 del matí a 8 del vespre (menys dijous que vam plegar a les 12 de la nit).
A banda de la feina -la remunerada-, la corresponsalia de la Directa, reunió de la junta de l'Associació de Veïns, els assajos de teatre, el full de Paraules per la Pau (el proper diumenge és primer diumenge de mes), etc.
Sort que, entremig, hi ha coses com el bon rotllo d'un bon equip de treball, il·lusionat en engegar i desenvolupar projectes; les estones amb els fills; el bon rotllo dels amics/gues i companys/nyes que ens trobem en diferents mogudes; el bon rotllo d'alguna teca notable aprofitant les mogudes esmentades; la visita al metge que ha trobat bé les plaques i analítiques... Ah! i que tot el que he he citat són coses que es fan a gust :-).
Altres coses o notícies menys agradables, que lamentablement, també n'hi ha, i massa, són, per exemple, les que arriben d'Itàlia on la immigració irregular s'ha convertit en delicte o a on els abocadors de la brossa han estat militaritzats. Ací, a casa nostra, també hem conegut, aquests dies, que els jutjats tornen a citar algunes de les persones que es van autoinculpar d'haver avortat o d'haver acompanyat una dona a avortar o que el dia 6 de juny hi ha fixat el desallotjament del CSOA La Colomera.
Us penjo un parell de fotos. Una és de la Fira de Xauxa que l'Agrupament escolta Alverna va organitzar ahir a la tarda a la Plaça de la Font. Per una banda es pretenia engegar els actes relacionats amb el seu 40è aniversari i, per altra, denunciar l'actual situació de risc generada per la decissió de l'Arquebisbat de fer-los fora dels locals que venien ocupant al copnvent dels Caputxins.
L'altra foto és de fa una estona: la cua de persones que volien la cosa de cireres que l'Ajuntament ofereix per Corpus.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquesta cua és pitjor que les de Port Aventura!