diumenge, 1 de juny del 2008

Paraules per la Pau i el dia de las fuerzas armadas

Aquest matí hem fet Paraules per la Pau del mes de juny. Eduard Carmona, un boueta de les Terres de l'Ebre que ja ha col·laborat en altres edicions de Paraules per la Pau ha sadollat la nostra set de poesia recitant poemes de diferents autors.
Abans de gaudir dels poemes hem recordat que avui hi ha la desfilada de les Fuerzas Armadas a Saragossa i hem saludat la previsió de tot un seguit d'actes antimilitaristes.

També hem comentat que, sembla, es va parlar de celebrar, coincidint amb la jornada, una desfilada naval a Tarragona però, sembla, que l'Ajuntament no s'hi va mostrar massa interessat; malgrat això, hom preveu, l'11 de juny, un simulacre d'accident químic en el que intervenen vaixells i que es podrà veure des del Balcó del Mediterrani i en el qual intervindran, com no, vaixells de l'Armada. Hem recordat, també, que, malgrat, semblar que fa temps que no venen vaixells de guerra, va venint de tant en tant, dos o tres cops a l'any, un vaixell oceanogràfic de l'Armada que s'invita a visitar als alumnes dels centres d'ensenyament (d'una d'aquestes visites va sortir el treball d'un grup d'alumnes del col·legi Sant Pau que va guanyar un premi del Ministerio de Defensa.

Hem recordat, finalment, diferents cites: la concentració del dia 6 de juny (desallotjament del CSOA La Colomera) a partir de dos quarts d'onze del matí a la Plaça dels Cedaços; la campanya d'objecció fiscal a la despesa militar; el concert d'avui, a les 20,30 h. a la sala Zero de la campanya Salvem la Platja Llarga, etc.
A l'acte hem distribuït també el núm. 82 del full informatiu Paraules per la Pau
Podeu veure el full informatiu, fotos de l'acte o informació sobre la campanya de l'objecció fiscal a la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau