diumenge, 15 de juny del 2008

VIRUS. 12:30 Ignició

Aquest dissabte, a més de la Festa del Comerç Just, de la que parlo en el post anterior, hi va haver teiatro. A la Sala El Magatzem es va representar Virus. 12:30 Ignició,

La cosa va anar força be. Jo, si més no, m'ho he passat de conya.
Us deixo una mica d'informació al respecte i un parell de fotos (una li dedico al mossen, va per tú ;-)

VIRUS (12'30: IGNICIÓ)
Sinopsi.
Un representant del col.lectiu local de teatre popular (aficionats) fa cap a judici perquè la companyia està muntant una obra de teatre que representa que una companyia de teatre aficionat va a judici perquè està muntant una obra on s'extorsiona prohoms locals i càrrecs públics, tots ells embolicats en el negoci de les urbanitzacions, mitjançant un dispositiu informàtic per penetrar en els comptes corrents dels il.lustres. (Sembla possible que algun actor espavilat hagi executat aquest virus de debò).
L'Obra.
Es tracta d'una comèdia dividida en tres parts, escrites cada una en un estil diferent. Cada part té la seva autonomia però lliga amb les altres tres en la idea genèrica de l'obra.
PASSAPORT: succeeix a la cua del carnet (ara, feliçment, tema històric), i a la comissaria. CAN BEIRAS: monòlegs d'algunes actrius durant l'assaig;
VIRUS: el judici.
L'obra original, premi Teatre Principal de Mallorca 2007, amb títol IGNICIÓ, està escrita per a un màxim de cinc actors. Ara la presentem, en versió del propi autor, amb tarannà de farsa i per a quinze intèrprets.
Intèrprets:
(ordre d’aparició) Pau Gavaldà, Marta Cervantes, Agnès Martí, Cinta Ramón, Marcel Ferré, Josep Mª Yago, Arga Sentís, Mònica Ors, Núria Gondolbeu, Ramon Llop, Montse Sans, Isabel Bítria, Esteve Masalles.
Autor: Sergi Xirinacs
Parida escènica: Jon Smit.
Equip direcció artística: Jon Smit, Teresa Valls.
Disseny gràfic imatge.... + cartelleria: Pau Gavaldà + XXPPTT
Disseny base escenografia + realització: Lluís Miquel i Prats + SIGNO

Aquesta és la foto (de Marc Gavaldà) que li dedico al mossen- No hi ha top less però hi ha força intringulis :-)

Ah! i divendres, 20. a les 10 i a les 12 de la nit, Mongetes fregides !

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

El Ramón Llop que surt a l'obra, que és el nostre Ramón de Reus, impulsor cultural als primers anys de la democràcia i el que va portar La Torna a Reus abans de que anesin tots a la presó (menys el Boadella, es clar !!) ?

(treballa a la biblio de Tarragona)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Ramón Llop? a la foto només hi surt l'Esteve, la Cinta, La Isabel, la Montse, el Marcel i, entre mig la Montserrat Romaní Tutussaus (amb una essa sonora). Em sembla que és de drets i, si, de Reus si que ho és ;-)

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim ... salut