dijous, 11 de febrer del 2010

Continuen els NYAPS a la Part Alta

Si premeu sobre la imatge de dalt podreu llegir la notícia d'El Punt sobre la instal·lació de la pilona que haurà de controlar l'accès de veïns a la Part Alta llegint la matrícula dels vehicles.

La foto de la notícia dona la raó als que diuen que sembla l'entrada al presidi d'Alcatraz. A la "restauració" del portal s'hi afegeix, ara, un nou NYAP.

Fa temps, gent de l'associació de veïns de la Part Alta vam parlar amb Carlos Castillo i vam manifestar els nostres dubtes per la instal·lació d'un lector de matrícules car enteniem que no volíem càmeres a la Part Alta. Se'ns va dir que no hi havia problemes que el lector era a ras de terra i només veia les matrícules. Ara, veig a la foto (a l'esquerra), i passant pel Portal del Roser es veu millor, que hi ha una càmera dalt d'un màstil. És el lector de les matrícules? les llegeix des de l'alkçada? si no ho és que caram és (suposant que no sigui el que sembla o sigui una càmera)? perquè s'instal·la una càmera, si ho és, després de dir que no es faria?


No tinc cap intenció de fer propaganda de cap marca però aquesta tarda he vist un anunci que m'ha agradat i, a més, em suggereix coses en relació a la instal·lació en general i a la càmera en concret.

Em suggereix que qui hagi decidit la instal·lació deu ser l'"smart" de l'anunci, els qui "tenen cervell", els "listillos" i els altres devem ser els "stupids". Bé doncs se m'acut que els "stupids" (en aquest cas les estúpides; els estúpids hauríem de fer calvos o ensenyar altres parts de l'anatomia), podríem posar-nos la matrícula sobre el cos i ensenyar-la com fa la noia de l'anunci. Si més no seria més divertit i tant els funcionaris que controlin la càmera com els mirons que, ben segur, s'ajuntarien al voltant del portal ens ho passariem força bé. Fins i tot es podria convertir en un reclam
turístic.

NO A LA VIDEOVIGILÀNCIA! i menys encara si es fa d'amagat.

Per cert, l'objecte del post no era aquest, inicialment, sinó el de mostrar la meva estupefacció i vergonya davant el fet que a la Part Alta hi ha tres associacions de veïns (aquest fet, per si sol, ja és una pena) i hi ha rumors que parlen de la creació d'una quarta,. Dues de les associacions esmentades es presenten en una roda de premsa de la maneta d'un partit polític i luna tercera, sembla, que justifica i treu ferro a la decissió municipal. La quarta encara no diu res. Quins personalismes i quina vergonya!