diumenge, 21 de febrer del 2010

les muralles de Sodom..., perdó Tarragona, i escales cap el cel

Un parell de fotos de l'entrada a la Part Alta pel Portal del Roser (hi ha qui li diu el Portal de la Rossell i qui diu que sembla l'entrada d'Alcatraz). Al fons a l'esquerra la flamant càmera que no estava prevista però algú s'ha tret de la butxaca.


Per altra banda, algú m'ha demanat que enlloc de parlar de l'Aznar estaria bé parlar de l'Eugenio Merino. Em sembla perfecte, però tenint en compte que jo no coneixia aquest artista, us penjo un enllaç que en parla. També com no, us deixo la foto de l'escultura "Stairway to Heaven" que ha provocat les ires de Jehovà, Uyy, perdó!, volia dir del govern d'Israel que s'ha sentit ofès com si el que estan fent amb Palestina no fos una ofensa al cel.

"Stairway to Heaven" és l'obra d'Eugenio Merino que ha fet que el govern israelí s'estripi les vestidures (qui feia això els fariseus?)

Per cert, "Stairway to Heaven" és també una cançó de Led Zeppelin. Us deixo amb la versió d¡'En Frank Zappa

2 comentaris:

jo artin au ha dit...

Home, no sabia d'aquesta versió de Frank Zappa. Del caxondo, irònic, genial Frank Zappa. Per cert que és millor aquesta, sembla que sarcàstica, versió que no pas l'original de Led Zeppelin; vull dir que harmonitza millor amb l'escultura i el seu sarcàstic, punyent humor. Sí, senyor; bo.

Anònim ha dit...

doncs sí, jmys, t'ha quedat un irònic-art-músic-post molt "xulu"

gràcies i fins aviat.

kiss,
m. àngela gallofré