diumenge, 27 de febrer del 2011

Galeria de la vergonya o sang i merda per petroli

Fins fa quatre dies tots contents. A Espanya encara més perquè Líbia era el segon comprador d'armes espanyoles.











A les fotos de dalt podem veure Gadaffi amb tota una sèrie de dirigents coneguts, la majoria dels quals, avui, abominen de la foto: Condolezza Rice, Obama, Berlusconi, Chàvez, José Maria Aznar, Alberto Ruiz Gallardón, Sarkozzy, José L. Rodríguez Zapatero, Juan Carlos I, Putin...



A la foto, el rei Juan Carlos I amb l'emir de Kuwait i altres mandataris celebrant els 50 anys de la independència d'aquest país i els 20 de l'"alliberament" de l'Iraq. Una bona colla d'amiguets.



En aquesta darrera foto dos amiguets més: els Srs. Mohamed VI i Rodríguez Zapatero. Aquest darrer sembla que mai abominarà de la foto perquè, segons la secretaria de Política Internacional del PSOE, Elena Valenciano, les mobilitzacions ciutadanes que s'estan produint en diferents països àrabs no es poden traslladar al Marroc i afirma que: "En la medida en que en Marruecos hay juego político es difícil que haya una salida espontánea como en Egipto o Túnez". Segons Valenciano, el regne alauí va engegar fa anys "un lento proceso de transición", que ha afavorit "espacios de mayor libertad".

Suposo que al parlar d'"espacios de mayor libertad" no es devia referir al Sàhara ni als documents filtrats per Wikileaks

2 comentaris:

Toni ha dit...

Molt bona entrada Josep Maria! Una imatge val més que mil paraules!
petons
toni

Anònim ha dit...

Holla,Me encanta su website,buen espacio, Te falta sólo una herramienta de traducción el resto tudo ok!También me encanta escribir blogs y jugar al poker en la red... No se si te gusta de Poker, jo ha visitado tu pagina para ayudes pero jo ha conseguido um dinero gratis de poker en línea ayer,Puedo dejar la dirección aquí es http://www.dinerogratispokeronline.com/ ahora lo problema es que jo no sé que jugar heads up o Double or Nothing?.......no sé mucho de estrategia de Poker!
hasta
excusa mi horrible espanol!
PS: Yo estoy de vacaciones en Barcelona y Lo estoy gustando mucho! sin depósito ahora lo problema es que jo no sé que jugar cash game o tournments?.......no sé mucho de estrategia de Poker!
Adios