dimecres, 22 de juny del 2011

Lliurament col·lectiu de declaracions de la renda amb objecció fiscal a la despesa militar i xou "Pasalacabra (de la legión)"


El passat dissabte, 18 de juny, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va convocar un lliurament col·lectiu de declaracions de la renda amb objecció fiscal a la despesa militar. Ens vam trobar a la delegació d'Hisenda que estava tancada.

De totes maneres vam aprofitar per fer el xou "Pasalacabra (de la legión)".

Amb un format semblant a un concurs televisiu, tres concursants van intentar guanyar un viatge responent preguntes que començaven amb alguna de les lletres del "rosco": el nom del president que ens va emmerdar en una guerra cruel, il·legal i immoral o el de l'alcalde que rep ambaixadors d'Israel i que no vol fer fora de Tarragona el vaixells de guerra, per exemple.

Repressió, objecció fiscal, insubmissió, desobediència civil...- són algunes de les respostes que van sortir i que, en alguns casos, no deien els concursants sinó persones que passaven pel davant i no podien evitar dir la seva, la qual cosa era celebrada amb el regal d'enganxines de la Coordinadora.
Amb el bon ànim del concurs ens vam desplaçar per la Rambla Nova fins la subdelegació de govern.

Allà vam poder lliurar les nostres declaracions, adreçades a la Ministra d'Economia i Hisenda, en el registre de l'ens.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Good Article