dijous, 2 de juny del 2011

Desarma els teus impostos, fes objecció fiscal

Des de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau conviden tothom al lliurament col·lectiu d'objeccions fiscals a la despesa militar, que es farà el proper dissabte 18 de juny i que començarà a les portes de la delegació d'hisenda de Tarragona a la Rambla Nova, a les 12h del migdia.

Hi haurà el show PasalaCabra (de la Legión) i després es baixarà per la rambla fins la subdelegació del govern a la Plaça Imperial Tarraco. Allà es lliuraran les declaracions d'objectors/res fiscals per que les facin arribar al Ministeri d'Hisenda, perquè es donin per assabentats de la nostra protesta i desobediència.
Ara que estem en plena campanya de la declaració de l'IRPF és un moment immillorable per dir-li al Sr. Estat que no estem d'acord amb com van les coses. Estem indignats! I, més concretament, que no estem d'acord amb què els nostres impostos s'utilitzin per finançar guerres, exèrcits, despesa militar.

objectors fiscals de Tarragona a Hisenda

Us adjunto uns vídeos i enllaços sobre Objecció fiscal a la despesa militar i un articulet que he enviat a alguns mitjans de comunicació anomenat "Desarma els teus impostos, fes objecció fiscal".

Web del SIOF, Servei d'Informació a l'Objecció Fiscal - Catalunya


Web sobre OF de Tortuga, grup antimilitarista d'Elx-Alacant

Blog de Tarragona patrimoni de la pau



vídeo del SIOF



vídeo de la Coordinadora d'ONGD de Lleida



L'Arcadi Oliveras parlant de la despesa militar