diumenge, 1 de març del 2009

Tecla Smit i Paraules per la Pau - març 2009 - 8 anys

Ahir a la nit vam fer el soparillo del grup de teatreTecla Smit. Al Tòful. Cal agraïr la feinada de la Montse per trobar local peró, alhora, lamentar que el local no va estar a l'alçada de les circumstàncies. Bé, tant s'hi val, malgrat la teca ens ho vam passar força bé. Després una copeta al bar que hi ha aprop del de la foto i a clapar.Avui, encara és diumenge. Primer diumenge de mes. Per tant, hem fet Paraules per la Pau.

Aquest mes, la concentració antimilitarista per dir No als vaixells de guerra (i a tots els aspectes del militarisme) ha comptat amb la presència d'En Jef que ha interpretat al contrabaix una peça de Bach, una melodia popular àrab molt coneguda a Palestina i una improvisació sobre un blues de Thelonius Monk.
A la web de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau podeu veure més fotos de l'acte i altres coses d'interés. Cal dir, per tancar el post, que, com qui no vol la cosa, avui hem fet els 8 anys de Paraules per la Pau. El proper primer diumenge de mes ho haurem de celebrar.

2 comentaris:

mossèn ha dit...

felicitats pos ... salut

zel ha dit...

El meu amic del barret...m'ha fet gràcia això del "soparillo", poc que ho havia sentit mai...Estàs bé, maco? Petons!