dissabte, 12 de desembre del 2009

sobre pocavergonyes i criminals


Ja sé que cal enfrontar les coses i no mirar enrera i tot això, però no puc evitar comparar els dissabtes, aquest i el de fa 15 dies, per exemple, (i demà serà diumenge) i com tothom sap, les "comparacions són odioses" o sigui que part del meu malestar el fotré sobre els grandíssims criminals de guerra que, després d'una invasió il·legal, il·legítima i immoral, han fet el que era previsible (per això van envair Iraq): apropiar-se del petroli iraquí.

Alguns dels "afortunats" a la subhasta feta a Bagdad són:
  • Ray Hunt, propietari de Hunt Oil
  • Rex W. Tillerson, conseller delegat d'ExxonMobil
  • Ray R. Irani d'Occidental Petroleum
  • Ross Perot Jr., propietari de Hillwood
  • Bob Schaffer, conseller d'Aspect Energy
  • Jay Garner, primer governador plenipotenciari a Iraq després de la invasió i conseller de Vast Exploration
  • Peter Gailbraith, relacionat amb DNO (noruega)
  • Zalmay Khalilzad, ex ambaixador de Bush a Bagdad i a la ONU, la seva empresa, especialitzada en energía, acaba d'obrir seu a Bagdad i a Erbil, la capital kurda.
Donald Rumsfeld no surt a la llista però també és un bon negociant amb la guerra. Igual que Dick Cheney (un altre article en el que surten ell i Rumsfeld).

En aquest altre article del Centre Delàs, titulat "Galeria de Monstruos", molt recomanable, surten quasi tots: Bush, Cheney, Condolezza Rice, Colin Powell, Rumsfeld, Wolfowitz, Perle, Paul Bremer...

Acabo amb l'enllaç a dos articles força interessants i clarificadors: Una guerra necesària por un gasoducto i un gasoducto tiene la culpa del fotoperiodista i amic Gervasio Sànchez.

Abans d'acabar el post (ja sé que rebré crítiques dient que foto uns posts massa llargs) vull enviar una bona merda per un altre criminal i pels seus caps: l'Alfredo Astiz, conegut, també per l'"Angel de la muerte" i reproduïr un petit fragment duna entrevista a la Emma Thompson que, a més d'actriu oscaritzada, presideix la Fundació Helen Bàmber. A la pregunta sobre com es pot canviar la mentalitat que veu les dones com objectes sexuals, diu: "Con educación. Para ello tienen que implicarse los gobiernos, las escuelas y la Iglesia. El catolicismo hizo florecer la prostitución, al convertir a las mujeres en el fruto prohibido. Al obligarlas a actuar como vírgenes, creó un mercado para la prostitución".

Perquè no digueu que hi ha massa acidesa i per transcendir tanta merda us deixo amb un parell de cançons que m'han enviat al FB i m'agraden força: