divendres, 4 de gener del 2008

Blog Internautes per la diversitat familiar

El dia 30 de desembre de l'any passat assistíem a la rebel·lió dels bisbes a la plaça Colon de Madrid. Tan sensibles i cuidadosos ells per no ferir determinades sensibilitats no es van estar, aquest cop, d'afirmar coses com: “nuestro ordenamiento jurídico ha dado marcha atrás en los derechos humanos” (cardenal Rouco), “nos dirigimos a la disolución de la democracia” (cardenal G. Gasco) o “la sociedad española vive una gran amenaza social con legislaciones inicuas e injustas” (cardenal Cañizares).

Immediatament diferents blogs vam publicar el manifest per la diversitat familiar. Ara ja hi ha un blog específic (internautas por la diversidad familiar) amb el manifest, banners en les diferents llèngues de l'estat (a la columna de la dreta n'he penjat un dels disponibles en català), la possibilitat designar on-line per qui no tingui un espai en el que penjar el manifest, etc. El darrer post explica el següent:

"El compromiso por la diversidad familiar avanza. Cada día somos más. En este momento contamos con 13 webs y 65 blogs adheridos a nuestra red y la recogida de firmas online que pusimos en marcha ayer ya recoge el respaldo de 117 personas. Todo un éxito. Y más medios de comunicación siguen haciéndose eco de esta iniciativa, como elplural.com. Agradecemos de nuevo los apoyos recibidos hasta ahora y, en esta ocasión, pedimos colaboración técnica. Como podéis comprobar, ya contamos con banners en castellano, català y galego. Nos falta la traducción en euskera. Agradeceríamos mucho que alguien nos pudiera facilitar los lemas traducidos a esta lengua. Gracias de nuevo."

Aprofito per demanar als bisbes que si no volen demanar perdó pel suport al franquisme, ni beatificar "màrtirs" republicans, ni predicar la concordia, l'amor, la tolerància, la justícia... si més no, si us plau, que callin.

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

els socialistes son poc valents, ja van perdre el gobern una vegada per no saber definir-se. S'acaben les subvencions i a veure de que viuen aquests vividors. Avui es queixaven de que tenin pocs seminaristes, a la gent jove d'ara ja no els enganyen amb patranyes i la gent gran ja no dona propietats a l'esglèsia, cada dia son menys els que van a misa, d'on treuran el calers, hauran de vendre les propietats del Vaticà, son els últims cops de cua de la sardina mal ferida

salut company

Judit Ortiz ha dit...

Caram Yago! Massa dies sense visitar-te! 7 posts nous!! bé, intentaré q no passi més... Bonics poemes per al nou any, visca la diver-sí-tat!, que callin aquests homes de negre morruts, felicitats per Paraules per la Pau i, per acabar, perquè no ens moblilitzem tots i anem a alliberar els reis d'orient i després de passada cremem l'audièndia dadiodal? ;))

besets!

mossèn ha dit...

sí, que callin per dalt i per baix !!! ... salut

Unknown ha dit...

Una de dos: O la Conferència Epioscopal Espanyola beu de la fàbrica d'idees anomenada FAES o directament el feixisme més ultramontà i mesetari ha aconseguit la unitat al crit de Santiago y Cierra España ("cierrala" a immigrants, GLTB, esquerranosos, "periféricos", etc. etc.).

La jerarquia eclesiàstica no ha d'oblidar que és pecadora... de pensament, paraula, obra i omissió. I amb aquestes manifestacions poca penitència fan, al contrari...

Estima com vulguis!

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Ben dit, que ens deixin en pau i que es dediquin a la seva feina, que és de portar gent cap al cel!