dissabte, 1 de març del 2008

Volen desallotjar el CSOA La Colomera!

L'altre dia la gent d'Alianza Nazional repartia propaganda racista per Tarragona. A Madrid el greup Nación y Revolución es manifesta amb autorització de l'administració. A Tarragona es vol desallotjar el CSOA La Colomera, es dificulta la defensa de les persones inculpades i quan es preten cartells com el de sota, la policia secreta els requisa.
Crec que són més respectables les persones que les idees però he de reconèixer que les idees que hi ha darrera la Colomera són ben suggerents i la situació em fa pensar en la frase "No desallotjareu les nostres idees". LaColomera, un espai vital, de colors i rialles, en perill.
Feu córrer la convocatòria.


El Centre Social Ocupat i Autogestionat (CSOA) La Colomera va obrir les seves portes el 9 de febrer de 2008, després d’un temps de dedicació a tota una sèrie de tasques de neteja i condicionament, atès l’estat d’abandonament de l’edifici.
El CSOA La Colomera va nàixer amb vocació d’esdevenir una iniciativa que qüestiona models de vida i de relació imposats, alhora que permet plantejar alternatives col·lectives al sistema econòmic i cultural dominant.
El CSOA La Colomera vol ser un espai i un projecte que hauria de possibilitar la convivència de diferents inquietuds, sensibilitats, necessitats, implicacions i projectes. Per aquest motiu és obert a totes les persones i col·lectius que comparteixin aquesta idea i vulguin participar-ne (en tots els seus aspectes o, simplement, utilitzant-lo per desenvolupar activitats). Compta amb espais en el quals treballar per tirar endavant el projecte personal de cadascun/a; intercanviar coneixements de tot tipus, pel gust de l’aprenentatge col·lectiu i l’intercanvi, sense els diners com a motor per a fer-ho. Des de la inauguració ja s’han engegat activitats com passis de vídeo, xerrades, cafeta, menjades vegetarianes i veganes, actuacions musicals... S’ha engegat un taller de malabars i se n’estan preparant de fotografia, ràdio, sabó, contrainformació... S’està preparant activitats per a nens i nenes... S’ha acollit activitats d’altres col·lectius relacionats amb el decreixement, la sostenibilitat, la llibertat sexual, la cultura o la lluita contra l’especulació...
Malgrat la riquesa del projecte, en aquest moment està greument amenaçat. El Jutjat de 1a instància núm. 6, a partir de la denúncia del propietari, ha citat, amb una celeritat inaudita, les ocupants, i el proper dimarts, 4 de març, a les 9 del matí, es farà el judici. En el cas que no es presentés ningú, el judici es faria igual i, fins i tot, hi ha data prevista pel desallotjament. Malgrat les dificultats perquè la gent encausada tingui advocat, procurador, etc., mitjançant la justícia gratuïta, i el tracte, pressuposant la culpabilitat, que reben cada cop que han de realitzar alguna gestió, la previsió és que el judici es celebri igual.
Per tot això, convoquem tothom que desitgi mostrar el seu suport al projecte CSOA La colomera, i a les persones encausades, per tal que acudeixi a la concentració de suport que es farà el proper dimarts, 4 de març, a les 9 del matí, davant el Jutjat de 1a instància núm. 6 (Av. Roma, 19)

7 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

és una idea molt bona, pero barata i aixó el capital no ho pot permetre de cap de les maneres
que tingueu sort al judici

salut

zel ha dit...

El que interessa és seguir mantenint els estatus, els drets adquirits per nom o procedència i el mantenir els privilegis, ara ho veiem, quan es posen les cartes damunt la taula, els que s'han de fotre sempre són els mateixos!
Petons.

Unknown ha dit...

Aquests joves en un futur seran recordats com els precursors d'un dret al que estem anys llum, del dret a la vivenda digna i sobretot sobretot com a uns lluitadors més pel dret a somiar i construir realitat al marge del futur que ens tenen preparat polítics i multinacionals.

Independentment del debat sobre l'ocpació, l'habitage etc. és indignant la rapidera del jutjat per defensar segons què i per atacar segons qui.

És indignament que no es deixi repartir aquest cartell.

T'agafo el cartell i el penjo al meu blog! Fem-lo rodar!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gracies a tots tres :) Si més no, els hi complicarem la vida. Salut... i alegria

Cèsar Llamborda ha dit...

Aquests policies requisant cartells no serien pas els investigadors top secret del mallol?

En tot cas els convido a agafar inspiració de coses boniques de la ciutat al nostre blog, que és el blog de tots valtrus... :-) jejejej

Abans que perseguir el jovent tenen moltes papereres i nyaps a arreglar.

Mon ha dit...

em solidaritzo amb vosaltres...i seguit l'idea d'en Tondo he posssat el cartell al blog. Anims i sort.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

home, aquests no eren de la guardia urbana, eren del cuerpo general de policia (q per això mosqueja)