dimarts, 16 de desembre de 2008

encara amb el 0,7% - la cosa té cullons!

Intento mantenir una certa presència en el blog, el volum de feina (potent), les activitats "socials", les coses dels enamoraments (petons si "algú" llegeix el post), però massa coses és complicat. Bé, que hi farem, "c'est la vie!"

Us penjo una informació sobre el O,7%. La cosa ja fa vergonya:


ELS POLÍTICS S’HAN MENJAT AVUI DAVANT EL PARLAMENT EL 0,7 DE LA SOLIDARITAT DEL PASTÍS PRESSUPOSTARI PER AL 2009

Barcelona, 16 de desembre de 2008.- Amb el lema “El Govern incompleix, + Solidaritat. 0,7 som-hi” i una performance, amb pastís inclòs, sobre el desigual repartiment del pressupost de la Generalitat per al 2009, la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament -FCONGD- ha denunciat avui davant els representants dels partits polítics al Parlament la desequilibrada distribució de les partides pressupostàries, que fan que el Govern incompleixi, de nou, els seus compromisos per arribar al 0,7% per a la solidaritat amb els països més pobres.

Recordem que l’assoliment del 0,7% sobre el producte interior brut català -PIB- és una qüestió de voluntat política i no només de conjuntura econòmica, tal com preveu la Llei catalana de cooperació al desenvolupament. La voluntat política del Govern sí que existeix des del moment que altres partides pressupostàries no disminueixen sinó que augmenten considerablement.

Més informació: Premsa FCONGD, tel. 93 442 28 35 / 659 55 73 16.

1 comentari:

zel ha dit...

Jo ja he perdut l'esperança en aquests pocavergonyes, res, noi, ni te'ls miris, hem de retrobar-nos en els moviments socials, altra cosa, impossible.
Petons!