dimecres, 15 de juliol del 2009

Nova cadena humana "Salvem la Platja Llarga"

L'Ajuntament ha presentat una nova proposta per a la Platja Llarga. Les coses no són tan dramàtiques com fa un temps però la cosa segueix preocupant, a més apareixen núvols sobre la Savinosa, camí de ronda... Quina mania a construir i putinejar!
Assabenteu-vos de les propostes, del projecte inicial, de la campanya Salvem la Platja Llarga i molt més a la web de la campanya

4 comentaris:

Ylenia ha dit...

Que se'n vagin a construir per les riberes del Manzanares, colló!!! i qui es vulgui mullar el cul, que el mogui fins a arribar-hi!!!! que el mullarà en un lloc ben natural, que al final ens quedarem sense vegetació ni de duna ni de reraduna..ni sorra, ni aigua ens deixaran, ja ens em carregat el vedell marí ( foca monje, Monachus monachus) , una de les causes ha sigut sense dubte, la destrucció del seu hàbitat reproductiu, carregant-nos les platges mediterrànies...cagunlou!!!, poques que queden deixem-les estar!!!!! que ja estan quasi totes edificades!!!
Petonassos a la Lola, Moni.

Unknown ha dit...

Si l'Ajuntament és tossut... la gent encara ho som més. I no ens volem deixar perdre aquest paratge. El formigo? Que el fotin dins del pàrquing Jaume I.

Ara que no blogejo tant... una salutació!!!!!!!!

Marta ha dit...

La Platja Llarga és un paratge natural magnífic, no s'ha de perdre.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

completament d'acord, Ylenia, de totes maneres preferiria que al Manzanares hi vagin a parar culs i no totxos ;-)

Tú també tens tota la raó, Tondo, jo també fotria el ciment dins el forat de l'anomenat aparcament de Jaume I i, després, treuria tot el que sobresurti i deixaria una plaça. Si hagués de sobresortir quelcom, en tot cas, un petit monolit que recordés el bony i el forat (econòmic) que persones amb noms i cognoms van generar en aquell indret.

Marta, gràcies pel comentari i, com pots intuir, tu també tens raó :-)