diumenge, 7 d’octubre del 2007

PxP amb Myanmar - Josep Romeu


Aquest matí, 7 d'octubre, hem fet Paraules per la Pau.

A l'acte hem recordat la lluita del poble de Birmania tot tenint en compte que no és l'únic conflicte exiustent ni l'únic lloc on es violen els drets humans, fins i tot a l'estat espanyol s'està conculcant la llibertat d'expressió, es deté gent, hi ha tribunals d'excepció... Hem recordat també el paper de la Unió Europea que reclama mesures contra la Junta Militar quan ja hi havia embargaments d'armes i diners que no s'han respectat o el paper de França que, a través del seu ministre d'exteriors, Bernard Kouchner (fundador de Metges sense fronteres) defensa el negoci de la petroliera francesa TOTAL i amenaça Iran amb una guerra. Malgrat tot, és evident la violació de drets humans a Myanmar (Birmania) i per tant ens adherim a la lluita del seu poble llegint el manifest fet públic per Amnistia Internacional.

Avui hem comptat amb la col·laboració del cantautor Josep Romeu que davant els problemes tècnics amb l'equip de so ens ha ofert un recital excepcional, més íntim, amb la seva veu i l'acompanyament d'una guitarra.

A la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau hi ha les fotos de l'acte i el full informatiu núm. 73 que hem distribuït.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bona iniciativa. Llàstima què els progres que ara governen a l'Ajuntament segueixen la mateixa política que els no tat progres que hi governaven fa cent dies i escaig...