dissabte, 23 de febrer del 2008

Abstenció? política, eleccions...

Aquests dies es parla força d'eleccions, de política, de participació, d'abstenció... Ací us deixo alguns punts de vista:

4 comentaris:

jo artin au ha dit...

Tinc mala memòria, en concret. Però recordo l'important. Recordo unes autonòmiques (ja fa forces anys)en que el grau d'abstenció va ser altíssim. Els polítics es van acollonir i crec que van posar fil a l'agulla, si més no una mica (de fil real, proper a la gent, en tenen molt poc, i de forats per passar-hi el fil... en veuen d'altres, ja sé que a la base hi ha altres coses però la base o no té poder o quan l'oloren...). Un altre punt de vista (independentment, clar de l'elecció de cadascú; jo continuo reflexionant, ja veure el que faré)

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Boníssim la Mafalda :)

Abstenció activa? Jo no hi crec en això. En la meva opinió, quan no s'està d'acord amb cap partit caldria votar en blanc, no pas abstenir-se.

Seria maco veure el dia que el vot en blan guanyés les eleccions, com a l'assaig sobre la lucidesa de Saramago.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Els polítics s'acolloneixen però als dos dies els hi passa. T'afegeixo als meus enllaços i aniré passant pel teu blog, m'ha agradat força, Joan Martin

De la Mafalda tot és bo, Edu :-) Pel que fa al voten blanc, veig que ets més optimista que jo ;-)

Anònim ha dit...

El problema del vot en blanc, tal i com està muntada la llei electoral, es que perjudica als partits amb menys vots i afavoreix, per tant als mes votats (fomenta el bipartidisme).

teniu mes info a http://ca.wikipedia.org/wiki/Escons_Insubmisos

Salut.