dissabte, 28 de febrer del 2009

Inauguració Ateneu llibertari Alomà

sábado sabadete... matí tranqui, passeig fins el moll i jalar, amb uns amics al Rosvand, a la marina del Port Tàrraco. Hi havia carta o menú de cap de setmana (26,00 €) que és el que hem triat. Jo he menjat carpacció de peix espasa amb salsa de tomàquet caramelitzada (boníssim) i filet de porc amb patates i salseta. De postre profiterols amb xocolata. Un vinet del Montsant, talladet i copa de Calvados. La copeta al costat de la Moni i de cara a la mar i els vaixells, Guai!

Després, a la tarda, hem tret el nas per l'inauguració de l'Ateneu llibertari Alomà. Com diu el Toni

"un espai on puguem compartir idees, pensaments i sentiments basats en les formes llibertàries de fer i anar pel mon". "Volem obrir un lloc de confluències, us espai que sigui capaç de sumar diferents sensibilitats politiques de la ciutat, però sobretot que possibiliti que les persones que el composem portem a terme la pràctica llibertària, basada en el recolzament mutu, el respecte, l’horitzontalitat, l’assemblearisme, la justícia social, la denuncia política i la constant construcció d’espais per trencar el Poder que reprimeix la llibertat dels/les que no volem ni deu, ni amo, ni pàtria, ni banderes. Us esperem!!"

En el text del Toni que us reproduia a dalt, hi faltava un poema que hio va incloure. El poema, de la Gloria Fuertes, és aquest:

MI PUEBLO ES LA TIERRA


Mi pueblo es la tierra

mi patria el espacio

mi paisaje el mundo,

mi palacio un árbol.

Mi vida es tu vida,

mi idea un abrazo.

Hundir al que trepa

subir al de abajo,

ese es mi trabajo.

Gloria Fuertes


Bé, ara, al sopar de Tecla Smit, el grup de teatre. Ja explicarem :-) i demà, Paraules per la Pau.

Volia acabar el post amb una referència a Serrat que, sembla se'n va a actuar a Israel (recordeu que força organitzacions palestines reclamen un boicot als productes israelians, un boicot contra l'apartheid al qual el govern d'Israel condemna el poble palesti, però prefereixo deixar-vos amb aquest video:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

AMICS, LA PELA ES LA PELA,I D' AN SERRAT, BE... TOTS SABEM COM ES.
PARLES AMB JUGANT AMB BARCELONA.
MOLTA SORT AMB EL CASAL.
JUGANT........

Ylenia ha dit...

Doncs sí..força guai aixó d'estar desprès de dinar veient el mar amb la persona estimada....

No m'esperava aixó del Serrat!!!! i moltes felicitats des de aquí a tothom de l'Ateneu...guai!!!