dimecres, 25 d’agost del 2010

Coses importants!


Caram, fa dies que no he pogut actualitzar. Estem en ple procés de gestions, trasllat de trastos al pis nou, de gestió dels tràngols que ocasiona tota la història, etc.
Ara estem a punt de signar el contracte (bé, això ho deia ahir, avui, a aquestes hores, ja l'hem signat, BIEENNNN!). Si tot va bé, ens han de portar mobles, endreçar, acabar de traslladar, endreçar (quasi res...), etc. i encetar una nova etapa en un altre lloc. Caldrà, també, endreçar i enllestir el lloguer de la casa buida. Uffff!


Entremig, demà més TAC's, uns dies més tard analítiques, el 7 de setembre visita... i avall que fa baixada o com deia aquell: la caravana passa...
Prou coses com per estar content, però, per si no n'hi ha prou o per si em despisto, més pistes:

  • l'altre dia CONCERT DEL MIGUEL BOSÉ!!!!! Com comprendreu, tant la cosa com el senyor me la suen força, però era el regal de sant de la Mònica i, si cal, me n'aniria a donar un tomb per l'infern. El concertillo, per altra banda no va estar gens malament, un bon espectacle (per la gent a qui li agrada el Bosé, clar). El so de la Plaça, per cert, força xungo.
  • Ahir (abans d'ahir), amb una colla d'amics, vam cel·lebrar la lluna plena d'agost. Soparillo, cançons, poemes, bany (no recordava que transparent que està l'aigua)... Jo hi vaig afegir la meditació i, de "xiripa" vaig enxampar un ritual de la lluna. Guai!
  • Aquests dies també he vist un parell de bones pel·lícules: El jardinero fiel, una recomanable pel·lícula, basada en una novel·la de John Le Carré, sobre l'afany de lucre a qualsevol preu de l'industria farmacèutica (em recorda el programa de Callejeros sobre multimilionaris en el que sortia el fill d'un gran empresari d'aquest sector) -molt interessant el quadern pedagògic sobre la pel·lícula- i La Torre de Suso que em va agradar moltíssim i em va semblar un compendi d'emocions.

Evidentment, hi ha coses menys "boniquetes" però igualment necessàries. Ahir, per exemple, llegint el que està passant a l'Afganistan (que hi fan les tropes espanyoles, per cert?) pensava en que els partits polítics que pugnen per governar, si aconsegueixen guanyar les eleccions, acaben fent coses semblants a les dels seus antecessors perquè en definitiva QUI MANA, SÓN ELS "MERCATS" i em preguntava, i no poden acabar amb les guerres els mercats? Pregunta interessant. Potser la guerra, la guerra permanent, forma part del negoci? En parlarem.

6 comentaris:

yraya ha dit...

M'alegro que tot vagi sobre rodes, jo de tant en tant em passo per aquesta 'casa', que per cert l'entrada de l'altra és preciosa.
Les fotos totes estan molt bé, però la de la lluna i la del port són divines.
M'alegro saber-te que estàs a gust com a mínim això és el que transmets en els teus lletres.
Ahhhh, jo també hagués anat al concert de Bosé, que per cert actua a Barcelona, però prefereixo a Sabina, que també està en cartell.
Per no escriure't gairebé mai avui m'he passat.
Salutacions

Anònim ha dit...

pretty cool stuff here thank you!!!!!!!

zel ha dit...

El llibre, és la conya, la peli la vaig veure a casa i em va agradar molt, llàstima que perds detalls del llibre, però els silencis, les mirades i els buits aparents són suggerents.


M'he posat al dia, i, espero, desitjo i sé que tot anirà bé, ha d'anar bé, per força, tu t'ho vals, maco. Un superpetóabraçadagegant!

Anònim ha dit...

Que gaudeixis de la nova casa!!!!!
Sabina

Ylenia ha dit...

T'Estimo

Anònim ha dit...

Continuo estiman-te