dilluns, 9 d’agost del 2010

Hiroshima i Nagasaki - Pau i Amor!



Avui fa 65 anys que els EUA van llençar una bomba atòmica, anomenada Fat Man, sobre Nagasaki. En el post anterior hi ha força enllaços per saber el nombre de víctimes que va causar (encara que només fos una i a causa d'un infart per l'ensurt, MASSA VÍCTIMES).


Ahir, diumenge, 8 d'agost, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va commemorar els dos aniversaris cruels: 6 d'agost, Hiroshima, i 9 d'agost, Nagasaki. Ho va commemorar de la mateixa manera que, entre d'altres, ho commemoren a Hiroshima: fent fanalets de paper i dipositant-los a l'aigua. A Hiroshima a l'aigua del riu Motoyasu, a Tarragona a la d'una font al Passeig de les Palmeres.


Ja vaig parlar de l'Ajuntament en el post anterior i, per tant, em limito a penjar algunes fotos de l'acte d'ahir i a recordar, mira que costa, que ‎"Totes les persones amb les que ens trobem, sense excepcions, amb independència del que ens pugui semblar el seu comportament, a nivell superficial, estan buscant, igual que nosaltres, l'experiència d'amor incondicional".

Costa de pair però és aixi, tant víctimes com botxins. En el que de mi depengui, Pau, per a totes!




1 comentari:

Anònim ha dit...

Amiable dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.