dijous, 26 d’abril del 2007

engego el blog


No és que tingui massa interès en això dels blogs, a més sembla que dona alguna feina i cal anar escrivint alguna cosa de tant en tant. De totes maneres, vulgui o no, acabo escrivint alguna cosa de tant en tant i, perquè no?, penjar-la de quelcom més àgil que una web.
Per altra banda aquests dies (tampoc és que sigui cap novetat) hem pogut notar com els mitjans de comunicació oficials no recullen les coses que nosaltres creiem importants. Per exemple, aquests dies, a Tarragona, ningú (o quasi) ha parlat del Congrès de Balística que s'ha celebrat al Palau de Congressos o, més recent encara, no sembla que els mitjans tinguin massa interès en assabentar els seus lectors/oidors/visionadors de la campanya sobre l'objecció fiscal a la despesa militar. Aquest fet em fa pensar, de nou, en la importància dels mitjans alternatius i, alguna experiència recent sobre el ressò d'algun d'aquests temes en algun blog, en la importància de la xarxa de blogs.
Perque no, dons, fer un blog i anar penjant el que normalment vaig intentant penjar en altres llocs?
O sigui que, de moment amb configuracions mínimes i sense saber massa de que va això dels blogs, aniré penjant cosetes i configurant-lo. Ja n'anirem parlant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
pots estar segur de què seguirem el teu bloc amb molt d'interès!

Marc S. ha dit...

Molts ànims, sort i endavant!!

Unknown ha dit...

Una abraçada i endavant le atxes!

Anònim ha dit...

Hola,

Et desitjo la millor de les sorts i lectors amb aquest blog. Molts petons i força!!!