divendres, 22 de febrer del 2008

Arriba la Marxa pel decreixement a Tarragona

Acabo de tornar a casa, mentre pel carrer comença el sarau de les eleccions. Des de la terrassa del Moto hem vist les desfilades dels partits per enganxar el primer cartell electoral (més sorolloses unes, més quaresmals les altres). En qualsevol cas s'estava força be al Moto fent el carajillet, justament amb Manolo Carajillo, envoltat d'amics i amigues, que avui presentava llibre. Bona presentació per cert, a més de les paraules amistoses i clares del Pau i del Manolo, enlloc de canapès raquítics ens hem fotut entre pit i esquena una escarola amb romesco i una truita de ceba i patates, ben regat amb vinatxo, que haurien provocat l'admiració de la jet (a més qui ha volgut, que ha sigut quasi tothom, ha repetit) .
Penjo la portada del llibre i, una altra estona penjaré una mica de resenya.

Un bon acabament per a un dia marcat per l'arribada de la Marxa del decreixement a Tarragona. Al voltant de les 12 del migdia, han arribat els/les ciclistes que recorren Catalunya i que venien de Torredembarra.

Els hem rebut a la Platja Llarga amb la performance "Salvem la costa del creixement".

Després hem anat fins a Waikiki per dinar i, a la tarda, roda de premsa i xerrada al Casal Sageta de Foc.

Demà, xerrada a la URV (Lletres),a la Plaça Imperial Tàrraco, a les 11 del matí. Després, a les 13 h. dinar popular davant el Mc Donalds. A les 15,30 ruta urbana del decreixement i a les 19 h. tallers a La Colomera. Per acabar sopar i festeta.

Per acabar el post, una foto de la secció juvenil decreixent convençuts que, tard o d'hora, el palau d'hivern serà nostre o, si més no, ens quedarà l'amistat (que, posats a triar, ens interessa més que un casalot per molt palau que sigui).

6 comentaris:

mossèn ha dit...

punyeta !!! ... sempre esteu "jalant" !!! ... salut

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Bé, doncs, salut i força, i bon profit!

Jobove - Reus ha dit...

molt bé, em cauen simptics aquests paios, endevant pocs però valents

zel ha dit...

Que macos, els de la secció juvenil decreixent!!!! Enhorabona per la tasca!

Anònim ha dit...

Deixal's que mengin, que s'han de fer grans, home...

Waipu Joan ha dit...

impressionant secció juvenil!
que tot vagi de conya!