dilluns, 4 de febrer del 2008

crònica de Paraules per la Pau de febrer

Aquest matí hem fet el Paraules per la Pau corresponent al primer diumenge de febrer. Hem recordat la nostra participació en el Fòrum Social Català a Barcelona (3 seminaris, assemblea de moviments socials, etc.). També hem recordat algunes dates: 9 de febrer, inauguració del CSOA La Colomera; 21 i 22 passa per Tarragona la Marxa del decreixement; 22 de febrer, arriba un vaixell oceanogràfic de l'Armada de guerra espanyola i la delegació de Defensa invita els centres educatius a visitar-lo. També hem parlat de la darrera visitade la furgoneta de reclutament de l'exèrcit amb les "pertinents" identificacions policials de ciutadans/nes que expressen el seu rebuig pacíficament i dels resultats de la reunió amb la regidora de cooperació, Sandra Coloma, i la previsió que el 6 de febrer ens doni resposta a la vintena de propostes de foment de la cultura de pau que li vam presentar l'estiu passat.

Per bastir l'espai de pau, art i vidad'avui hem comptat amb el Jordi i la Raquel que han recitat diferents poemes. La gent del taller de malabars del CSOA La Colomera també han col·labnorat amb l'acte traslladant el taller, que habitualment es fa a la Plaça dels Cedaços, a la Plaça de la Font.
També hem distribuït els nums. 77 i 78 del full informatiu Paraules per la Pau (el primer un extra dedicat a l'FSCat i el segon el número de febrer).

Podeu veure fotos de l'acte a
veure fotos de l'acte i baixar el full extra FSCat de PxP o el full PxP de febrer.

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

hi havia genteta, es veia la plaça força animada

salut !!

Waipu Carolina ha dit...

Hola!!
Siento no haber podido participar pero seguro para el próximo encuentro.

Un beso

Josep Maria Yago Suau ha dit...

si que estava animadeta, si. Això dels malabars ajuda.

No te preocupes, Carol, cuidate. Además Joan te representó dignamente :-) Un abrazo.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

I sense que suposi descartar cap dels blogs que visito i que llegeixo, uns dies del dret, uns dies del revés i uns dies en diagonal, m'he de mullar i aquí teniu la meva llista de premiats:

Així ho penso perquè no es cansa de parlar-nos dels que no poden parlar-nos

Judit Ortiz ha dit...

felicitats per la constància, la regularitat i per la creativitat!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies, sigorgik