dimarts, 19 de febrer del 2008

Plovent mentides

Em comenta un amic que demà farà 1.825 dies que van tancar Egunkaria. 1.825 dies sense ni tan sols judici.
Em recorda, també, que el fiscal ni tan sols demana càrrecs contra els set directius del diari, dos dels quals van denunciar maltractaments i tortures. I l'Egunkaria segueix tancat, amb pany i forrellat, 1925 dies després, durant cinc anysd'impunitat. Plovent mentides.

Demà a tots els municipis bascos es faran concentracions simultànies. A Barcelona també se n'ha convocat una. A les 20,00 h. a la Plaça de Sant Jaume.

Jo no hi aniré però me'n faig ressò penjant aquest post.

5 ANYS SENSE EGUNKARIA · NO OBLIDEM, NO AL JUDICI

Més informació (en euskera)

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Visca la democracia d'aquest país de merda !!!

quin fàstic que fa tot plegat, m'envaig a Kosovo

salut

Jobove - Reus ha dit...

Visca la democracia d'aquest país de merda !!!

quin fàstic que fa tot plegat, m'envaig a Kosovo

salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

també hi ha coses bones, Llegeix el darrer post ;-) També va per tú

Anònim ha dit...

Soy un antiguo trabajador de Egunkaria. He empezado a bloguear en castellano sobre el juicio que se avecina. Gràcies per la vostra solidaritat.

MIQUEL ha dit...

El dia que van tancar Egunkaria la llibertat de premsa va patir un cop molt dur. Ja en aquell moment vaig pensar que si tornava a guanyar el PP amb les seves lleis a mida dels seus interesos hi hauria més tancaments. Per sort van perdre les eleccions. Ara, però, hi ha un perill de que guanyin les eleccions i ara estan més resentits que mai. Va ser un precedent perillós del que n'em tingut dues mostres de que tret que siguis de dretes i espanyolista te la poden fotre: El Jueves i el cas de Rubianes. En un cas, es segresten els exemplars publicats aquella setmana i sancionen económicament els autors de la caritura, en l'altre jutgen - encara que després quedés en res - a un actor per unes declaracions i de rebot al locutor del programa.