divendres, 29 de febrer del 2008

solo trajimos el tiempo de estar vivos entre el relàmpago y el tiempo

L'altre dia, llegint les Empresas y tribulaciones de Maqroll el Gaviero vaig trobar un altre fragment interessant (em sembla que feia referència a aquests moments màgics, a les sorpreses que, de tant en tant, et sorprenen si surts i et deixes atrapar per la vida) però ves quines coses no vaig pwensar en apuntar-lo i ara soc incapaç de trobar-lo. Potser era un d'aquests moments màgics i, un cop disfrutat, ha desaparegut o s'ha mimetitzat entre pàgines i lletres? Per no deixar-vos sense res, i com a entrada del post, us deixo un parell de versos de Eugenio Montejo, previs a un dels capítols del llibre (per cert se m'acaba i em fa l'efecte que l'hauré de tornar a llegir, 774 pàgines fantàstiques). A lo que anavem, els versos diuen:

"solo trajimos el tiempo de estar vivos
entre el relámpago y el viento"

Estic a punt de tornar a la feina, en breu tinc previst demanar l'alta per treballar, i he de reconèixer que ja vaig un tant estressat (en pocs dies, marxa pel decreixement, família, Coordinadora, projectes antimilitaristes, ambaixador d'Israel, avortament, Colomera, judici Colomera, projecte Camerun, Associació de Veïns, consell editorial d'El Punt, cooperativade consum ecològic, metges, Ateneu, tornem a enganxar amb el teiatro...) sort que, com diuen, "sarna con gusto no pica". Us ho explico per compartir-ho, no, com podeu suposar, per queixar-me :-)

Bé, les dues darreres mogudes són el judici de La Colomera (entre demà i diumenge ja en penjaré post) i el Paraules per la Pau d'aquest diumenge, 2 de març.

Com sabeu, Paraules per la Pau és una concentració antimilitarista que fem cada primer diumenge de mes, a les 12 del migdia, a la Plaça de la Font, a Tarragona. Diem No als vaixells de guerra i al militarisme a partir de la creació d'un espai de pau i art, a partir d'un SI a la vida i a la pau (amb tot el que comporta) amb la col·laboració d'artistes de les nostres contrades (actuacions musicals, lectura de poemes, accions plàstiques o teatrals, performances...). La novetat és que aquest diumenge celebrarem el setè aniversari de l'acte. Farem la concentració número 84. Vuitanta-quatre diumenges, vuitanta-quatre mesos, sense interrupció. Set anys. En el full informatiu extraordinari que hem preparat representem elsset anys per set xinxetes com a símbol de la feina discreta però continua que esperem vagi creixent fins que la bota del militarisme no trobi a on xafar i acabi fotent-se de morros.

6 comentaris:

Judit Ortiz ha dit...

Ja sabem que comparteixes,ens convoques, ens animes, ens recordes les coses importants. Sabem que no et queixes.
;-))

Unknown ha dit...

M'ha picat la curiositat el llibre... i intentaré fer-me amb ell més endavant, però just en aquests moments de poc temps disposo per a capbussar-me en nous llibres d'un gruix respectable.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

de totes maneres s'agraeixen les paraules de carinyo, Sigorgik, Gràcies :-)

Tondo, em sembla que pots baixar un pdf d'algun dels llibres (el volum en té 7). Jo ja l'estic rellegint :-)

Unknown ha dit...

Si saps l'adreça ho puc mirar però sóc incapaç de llegir una novel.la en PDF per plaer.

M'agrada el llibre, el llàpis, el paper... endurme'l amunt i avall.

Ara per fer un tast, el PDF pot fer-me acabar de convèncer...

Josep Maria Yago Suau ha dit...

estàs de sort Tondo, te'l puc enviar sencer.

Unknown ha dit...

OK