dissabte, 3 de maig del 2008

coses i esforços que cansen i coses i esforços que il·lusionen

Estic una mica cansat. Aquesta tarda m'he passat algunes hores pendent del desplegament policial que s'ha muntat al carrer Ferrers. A partir de les 6 de la tarda la Guardia Urbana ha tallat el carrer pels seus extrems i per les escales que hi ha a la meitat del carrer i ha procedit a identificar i registrar les persones que accedien al carrer. Mentrestant un parell de persones de paisà feien el mateix entre el carrer Sant Domènec i la plaça dels Sedassos. En total una furgoneta, dos o tres cotxes i al voltant d'una quinzena de policies, uns quants dels quals amb armilles i el casc preparat. Al llarg de la tarda s'ha pogut saber que tot això es devia a que com a la Colomera hi havia un concert es pretenia evitar que hi accedís ves a saber qui amb drogues i/o armes. Increïble, però ja se sap que la realitat supera la ficció.
Al voltant de vuit mesos sense problemes amb els veïns i de cop algú decideix desplegar la policia, assetjar un carrer i cercar armes i drogues provocant alarma social. Finalment, hi ha hagut converses, la policia s'ha retirat deixant quatre números i la furgoneta en un extrem del carrer "per si necessitavem res" i el concert, a hores d'ara, sembla que s'ha celebrat sense problemes.
Feia falta tot això? què es pretenia realment? No hi ha coses més preocupants a la Part Alta de Tarragona com per gastar els diners de la ciutadania amb aquest desplegament?
Be, de fet no pretenia escriure un post sobre aquest tema, que, a aquestes alçades, em farta i m'avorreix, sinó sobre quelcom força més presentable:
Sobre la gent de la Colomera i les seves il·lusions ja n'he parlat altres cops i sobre un grup de joves que entrenen dur, moltes hores, i que s'apleguen al Reus Deportiu per compartir esforç, amistat, il·lusió... al voltant d'una passió, el patinatge artístic, també. Ara torno a parlar d'aquestes darreres perque han quedat terceres al campionat d'Europa de grups show i, per tant, s'han classificat, de nou, pel campionat del món que aquest any es celebrarà a la Xina, a Kaohsiung, Taipei.
Des d'aquest blog fem arribar la nostra enhorabona a les patinadores del CP Masnou que han quedat les primeres d'Europa i, com no, a les del Reus Deportiu. A la vegada, també és just lamentar que el CP Olot, campió d'Espanya i clar favorit hagi quedat en cinquè lloc.

Seguidament penjo dos vídeos, en primer lloc un vídeo que mostra els entrenaments del Reus Deportiu amb el seu espectacle Fèrtil i, en segon lloc, un amb l'espectacle Fàbrica de dummies que l'any passat les va portar al campionat del món a Austràlia.



4 comentaris:

jo artin au ha dit...

Vaja, quina passada; tant respecte a aquell esforç que cansa (i que també desgasta la credibilitat dels governants), com per l'esforç de la il·lusió. Una passada, clar, amb sentits, ben distints: creatiu un, no precisament constructiu l'altra.
Salut i il·lusió (de la bona)

Laie ha dit...

Efectivament, acabo de tornar d'alemanya amb elles... déu n'hi dó quina sorpresa. Me n'alegro moltíssim per elles, tot i que també em sap greu per les noies d'Olot... però tot és part de la competició.

Quan tingui temps penjaré els videos.

Que vagi bé!

Unknown ha dit...

Gràcies per la informació del succeït al cr Ferrers

Anònim ha dit...

La meva enhorabona a les noies!!!

Per cert, es mereixen una entrada apart per elles soles a banda dels controls policials ;P

Encara sort que al final s'han ofert i tot "per si passa res", el proper cop aprofiteu i demaneu també una ambulància a l'altre extrem del carrer "per si les lipotímies" i ja ta, home... XDDD