diumenge, 4 de maig del 2008

Paraules per la Pau - Cas-ual i Objecció Fiscal a la despesa militar

Aquest matí hem fet Paraules per la Pau. Hem parlat de la campanya d'Objecció Fiscal a la despesa militar d'enguany. De la bestiesa que suposa destinar al voltant de 52 milions d'euros diaris a despesa militar. Dels projectes als quals destinarem enguany els diners que -enlloc d'ingressar a Hisenda per finançar els exèrcits- destinarem a projectes relacionats amb el progrès social i humà i, concretament, a la Casa de la Pau de Sant Petersburg i a la campanya Reclama els espais militars... Podeu trobar més informació a la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau o a la del SIOF http://www.objecciofiscal.org Si necessiteu suport o assessorament per fer la vostra declaració podeu trucar al 977221458
Un grup de joves de Vil·laseca, principalment, ens han acompanyat i ens han ajudat a crear espais de pau i art per dir No als vaixells de guerra i No al militarisme. Primer, un dels joves ha interpretat un parell de peces de música clàssica a la guitarra i, després, tots, sota el nom de Cas-ual ens han ofert algunes peces de rock/ska que han estat força ben acollides i força aplaudides pel públic assistent a la concentració.

Podeu veure fotos de la concentració a la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau a on també trobareu informació i materials (presentacions de power point, postals, cartell, models d'instància, guia...) sobre l'Objecció Fiscal.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Bona iniciativa

zel ha dit...

Ja t'ho dic sempre, fos ara, me'n vinc a viure a Tarragona, jo...està comprovat que allà on hi ha problemes la gent es mou...Força!

Jobove - Reus ha dit...

ànim des de Reus estem amb valtros !!

jo artin au ha dit...

Jo hi vaig ser: una amistat de ja fa un bon temps ( a qui admiro molt) més d'una bona conversa amb un nou conegut. Zel, una meravella. A veure entre ser i no ser, vull dir entre viure i no viure (-hi, a Tarragona) podem adoptar l'aristotèlic camí del mig: pots venir el següent diumenge i farem una cervesseta (proposta absolutament honesta)

Waipu Joan ha dit...

molt bé, un cop més. I aquest nois del grup musical varen ser ben contundents, sí senyor!

mossèn ha dit...

cada dia teniu mes curiosos ... curiós, però cert ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies, Tondo. Ja portem més de set anys de primers diumenges de mes, sense interrupció :-)

A viure no cal, però a donar un cop d'ull si que podries venir algun dia, Zel (i, si a més, saps fer quelcom com tocar algun instrument, cantar, etc. fins i tot pots ser l,a protagonista :-)

Gràcies, Te.

Si vens fot un crit, Joan.

i tant que si, waipu Joan ;-)

això és bo, mossen.