dimarts, 25 de novembre del 2008

Loteria solidària i pels drets humans


No m'acaba de fer el pes però, que hi farem, molts col·lectius financen activitats amb la Loteria i, com no, a mi em toca vendre'n o sigui que qui vulgui loteria per ajudar finançar activitats del grup de Tarragona d'Amnistia Internacional o per ajudar en la construcció i funcionament d'una Casa de Cultura i del saber a Itondi-Kribi (Camerun) que és un poble en el qual va nàixer Inongo-Vi-Makomé, un conegut escriptor camerunès del qual podeu llegir un conte en aquest link (he participat en la preparació del projecte que trobo força interessant), que m'ho digui (comentaris, correu, etc.).


Si vosaltres tampoc sou entusiastes de la loteria o us fa trontollar la coherència, no patiu, si us toca em passeu la pasta i ja assumiré jo les contradiccions i els remordiments.

7 comentaris:

Carme ha dit...

aixx. a mi tampoc m´acaba de fer el pes... jajaj però molt bo el que has escrit al final de tot eh??

res, que salutacions

Ricardo Santiago ha dit...

no sé quin problema hi ha en que l'atzar t'ajudi...

l'important és no arribar a l'extrem... voler fer-se ric per no tenir problemes no ho veig tant immoral... no sé...

però clar en un mòn de cònsum, potser sí que sona immoral...

salutacions senyor! ;)

Jobove - Reus ha dit...

hi ha una dita que diu:

el que t'has de gastar amb loteria ho poses en una capsa, la fiques a sota el llit i el dia 22 de decembre al llevar-te, obres la capsa i oh !!!! sorpresa !!! m'ha tocat

salutacions

Ylenia ha dit...

Aixó sí que és entrar de ple en el consumisme nadalenc..amb la bona cara de l'ajut..no deixarè que assumeixis cap remordiment per mi..penso que hi ha altres formes de ajudar..com diu un antic proverbi xinés: "Es preferible realizar una buena acción cerca de casa que ir muy lejos a quemar incienso"
petons, Ylenia.

Arga ha dit...

JO en vull, Yago, guarda-me'n. Espero que toqui i no et penso passar la pasta, encara que estic disposada a gastar-me'n una part amb tu ;-)

Arga

zel ha dit...

Preciós el conte, jo el tinc en un recull de contes africans, i el nom dels genis és estranyísssim!!!Als nens els agrada molt aquest conte, gràcies per compartir-lo!
I petons, Josep Ma!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Salutacions a tots/es, Gràcies.