diumenge, 5 d’abril del 2009

Paraules per la Pau - abril 2009 - 8 anys "xinxant" el militarisme

Aquest matí hem fet el Paraules per la Pau del mes d'abril. Avui hem recordat que el mes passat PxP va fer 8 anys. 8 anys de concentracions, cada primer diumenge de mes, sense interrupció. 8 anys en què, si bé no hem protagonitzat actes massius, estem mantenint un esperit (i alguna coseta més) antimilitarista per poder seguir dient: No als vaixells de guerra al port de Tarragona! No a l'OTAN! No al militarisme!
També hem recordat que a Estrasburg companys i companyes nostres estaven dient No a l'OTAN! a les portes de la cimera de mandataqris que celebren el 60 aniversari d'aquesta organització militar, terrorista, antidemocràtica, sota les porres i els gassos de la policia. Veieu el post anterior en què parlo d'aquest tema.
El cantautor Jordi Suñé, de Torredembarra, ens ha acompanyat en aquest PxP d'abril de 2009. Mentre a l'Ajuntament, les autoritats celebraven el pregó de la Setmana Santa i coses religioses per l'estil. Ja se sap que la candidatura de Tarragona per la capitalitat cultural té curioses maneres d'entendre el foment de la cultura de pau.

Us deixo amb algunes fotos de l'acte. En podeu veure més a la web de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau

5 comentaris:

Marta ha dit...

La vostra feina és molt més lloable perquè sou constants, no busqueu publicitat sinó que cada acte que feu poseu el vostre granet de sorra.Continueu així!

zel ha dit...

Perquè avui no et veig per aquí? Encara de vegades busco un home guapo amb un barret...No defallim, no et cansis de la lluita, ets una espècie a extingir, ho saps, oi?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies Marta. No ens matem per la publicitat però una miqueta de tant en tant tampoc va malament. A vegades, després de 8 anys, et sorpren que encara hi hagi molta gent que no ens coneix.

Homes guapos n'hi ha molts a PxP. Amb barret menys però t'asseguro que hi era. El que passa és que costa una mica fer les fotos i sortir-hi :-) A la web hi ha fotos de quasi tots els actes http://usuaris.tinet.org/tgnapau/PxP abril 2009/index.html i en les del mes d'abril hi surto (perque les meves filles em van retratar ;-)). Petons

Apa Noi ha dit...

PODEU PENJAR EL CATELL AL VOSTRE BLOG , PASEU PER EL MEU BLOG APA NOI
GRACIAS

Apa Noi ha dit...

pots pasar pel mue blog
gracias