dissabte, 27 de juny del 2009

Hey boy, hey girl a l'hora de dinar i/o de la siesta

Fa un temps vaig ser un bon client d'alguns locals de la plaça de la Font, especialment d'El Candil, el Candil de fa uns anys, no el d'ara. Hi havia coses i situacions memorables i me'n recordo amb agrat.
Ara, faig bondat i les coses ja no són les que eren, ni els locals, ni l'ambient, ni jo mateix...
Fa temps no n'era conscient però, ara, temps després, soc conscient que força veïns de la Plaça de la Font estan força molestos amb l'ocupació d'establiments d'hosteleria a la Plaça -en aquest moment més d'una vintena- i, sobretot, amb les terrasses, els horaris, el soroll...
Jo he estat als dos costats i he de reconèixer que crec que els veïns tenen bona part de raó i que si els propietaris dels locals o els regidors de l'Ajuntament visquessin a la plaça les coses probablement serien diferents.
Fa poc, el regidor Carles Castillo va arribar a acords amb locals i veïns per ordenar les terrasses. Els veïns no n'estan orgullosos però consideren que calia una mica de generositat per ordenar les coses.
Aquest matí un local ha celebrat una festa amb força gent i força música. Evidentment, també amb força beguda.
Al voltant de les 16,00 hores, els veïns encara podien gaudir de peces com la que reprodueixo. Peça, per cert, que he ballat més d'un cop (en altres contextos, clar). Escolteu-la (amb els altaveus de l'ordinador altets) i, després, valoreu si cançons com aquesta, a tota metxa, encara que sigui de dia, a l'hora de dinar i de la siesta, mostren molt de respecte del local en qüestió i de l'Ajuntament envers els veïns.

1 comentari:

Lucila Isabel ha dit...

Ai, per favoooor!!! Aquest tipus de música no l'he suportat mai, ni a nivell normal ni a cap hora. molt menys a tota castanya :-(((