dimecres, 30 de desembre del 2009

capital de què?



Aquest matí s'ha celebrat la concentració "Tarragona som tots, Tarragona capital" a les escales de la Catedral (de Tarragona, evidentment). Afegeixo algun enllaç sobre la concentració: crònica al Tot Tarragona, crònica al Diari de Tarragona... Reprodueixo l'entradeta de la noticia del diari "Vestides amb els 3.000 mocadors i les 2.500 xapes repartides, unes 4.000 persones -segons l'alcalde Ballesteros- han omplert les escales de la catedral, on se celebren els actes festius més importants i on els tarragonins van 'vessar la seva sang' fa 200 anys enrere a la Guerra del Francès"

Us afegeixo, també, un parell d'enllaços: un a la web del moviment Mou-te de Tarragona i l'altre a un grup del facebook (de reus).

A mi, particularment, me la sua aquesta discussió estúpida, demagògica i populista. Crec que discutiunt aquests temes no ens n'adonem o no parlem d'altres més seriosos i, segons qui, aprofita per marejar la perdiu, despistar i eludir responsabilitats.

Com que no pretenc pontificar al respecte i fotre'm pesat, afegeixo un enllaç a un article que m'ha agradat -no tant pel que exposa, que també, sinó per aportar temes seriosos al debat sobre les vegueries- i un parell de vídeos.

El primer sobre la "Marcha Verde" (si no voleu veure el vídeo sencer podeu mirar a partir del minut 5, aproximadament) , un exercici de manipulació i instrumentalització de persones que tenien altres problemàtiques més urgents, que li va donar bon resultat al Hassan (pare) i el darrer una versió de La mala reputación del Brassens cantada pel Loquillo.


1 comentari:

Apa Noi ha dit...

EL OSCAR SERA PAPA
PASA PER EL MEU BLG APA NOI