dijous, 11 de novembre de 2010

Absoltes!

foto de la concentració amb motiu del judici. delCamp.cat G.M.

Comunicat de la Cordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau arran el judici del dia 10 de novembre per les pintades sobre Objecció Fiscal a la despesa militar

La jutgessa ha absolt als activistes per no quedar demostrada la validesa de les proves adjuntades per l’acusació privada, exercida per l’ajuntament de Tarragona, que reclama 290 euros en concepte de neteja d’una de les pintades. I es que la factura adjuntada no es correspon amb el lloc on es va netejar l’única pintada, de les quatre que es van fer, que s’ha netejat.

El judici s’ha celebrat sense la compareixença dels dos mossos d’esquadra que van fer les identificacions i amb el reconeixement per part dels encausats dels fets que es jutjaven.

Cal destacar també que el ministeri fiscal demanava 2 dies de “localización permanente” i l’acusació de l’ajuntament de Tarragona demanava el doble, 4 dies. Tot un gest d’aquest ajuntament.

Tot i que l’acusació de l’ajuntament de Tarragona ha dit que recorrerà l’absolució ens congratulem de la sentència feta ad vocem in situ. Val a dir que les activitats de la Coordinadora continuaran en la mateixa línea que portem des de fa 13 anys, malgrat judicis i ordenances cíviques que busquen apagar i callar les veus dissidents que busquem altres altaveus a una lluita justa, la crítica als exercits i la lluita per la seva desaparició.

Podeu trobar més informació al blog de la Coordinadora.

També podeu veure informació de premsa:

Aquí teniu algunes notícies del judici i de la concentració:


http://www.tottarragona.cat/ca/societat/7242-aquest-dimecres-tindra-lloc-el-judici-contra-els-activistes-de-la-coordinadora-tarragona-patrimoni-de-la-pau-per-unes-pintades-a-terra.html

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=12464
http://www.tarragona21.cat/index.php?command=show_news&news_id=15761

I, per acabar, una visió una mica més personal del blog Apunts atònits

Cap comentari: