diumenge, 2 de desembre del 2007

Paraules per la Pau desembre 2007 - Canyes del Gaià

Aquest matí hem fet Paraules per la Pau, la concentració antimilitarista de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de Tarragona a partir de la creació d'espais de pau i art.
Aquest diumenge ens han ajudat a crear aquest espai els grallers "canyes del Gaià" que han protagonitzat una animada actuació amb danses.


A Paraules per la Pau hem recordat, també, que fa pocs dies va venir, de nou, la furgoneta de reclutament de l'exèrcit davant la qual vam acudir amb pancarta i octavetes les tres tardes que tenien previst passar a Tarragona (les dues primeres tardes van marxar al poc d'arribar nosaltres i la darrera ja no es van presentar). També hem recordat l'atemptat d'ETA d'ahir i l'empresonament dels encausats en el procés 18/98 (algun dels quals havia rebut crítiques i amenaces de l'entorn d'ETA) per tal de defensar que la solució a la problemàtica del pais basc s'ha de trobar mitjançant el diàleg.
Hem distribuït també el número 75 del full informatiu Paraules per la Pau amb les seccions habituals i informacions sobre la indústria d'armes, l'assassinat de Carlos J. Palomino, el jove antifeixista de Madrid, la visita de la furgoneta de l'exèrcit, etc.
A la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau hi ha fotos de l'acte i el full informatiu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hi he passat pel davant quan ja recollieu els trastos !!!

Jobove - Reus ha dit...

no heu tingut tanta gent com la mani d'ahir, però no està malament i a mes a mes amb música, endevant i ànims

salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

germà Eduard, podies haver fotut un crit que, em sembla, que encara no et conec.

Te la ma Maria, gràcies. De totes maneres em sembla que els que érem estàvem més ben avinguts :-)