dijous, 6 de desembre del 2007

Signatures contra el canvi climàtic i el consum de fuel de l'US Air Force

Entre el 3 i el 14 de desembre, representants de 190 països es reuniran an Bali, Indonesia, per decidir si implementar o no un nou acord mundial contra el canvi climàtic. La organització Avaaz està organitzant una marxa mundial virtual pel 8 de desembre en nom de totes les persones que estan signant com a suport a l'adopció de mesures contra el canvi climàtic. Membres de Avaaz a Bali portaran pancartes i banderes per representar als centenars de milers de persones que han signat o estan signant.
Un amic no ha volgut signar perque creu que no val la pena i per il·lustrar-ho, entre d'altres arguments em deia que l'U.S. Air Force consumeix al voltant de 3 bilions de "galons" de combustible (fuel) a l'any, la qual cosa suposa el consum diari de 8 milions de galons, o siguin exactament, 30.283.295 litres al dia que, traduit a volums entenedors, venen a ser unes 60 places de braus com la de Tarragona, plenes fins dalt de fuel.
Aquest argument, crec que enlloc de desanimar el que fa és reforçar les ganes de denunciar la hipocresia de molts governs en aquest i d'altres temes i sumar esforços contra el canvi climàtic i els interessos econòmics que el fan possible.