dilluns, 7 de juliol del 2008

Crida de la protectora d'animals de Tarragona

El Jacme, del blog el basar de les espècies, em va demanar l'altre dia si podia publicar informació sobre una crida que fa la Protectora d'Animals de Tarragona. Em plau fer el que em demana un amic, més si em sembla just, com és el cas i, a més, em desplauen les privatitzacions, externalitzacions i demés galindaines (fa temps es va "externalitzar" el treball a domicili i, pel que diuen, les treballadores familiars no sembla que la cosa hagi millorat massa). Total, que, en consecuensia, reprodueixo literalment, amb foto i tot, el seu post:


Ja sabeu que habitualment en este bloc només trobeu crides pocasoltes i frikis. Però avui la cosa és seriosa. L’Ajuntament de Tarragona preveu traure a concurs públic les instal·lacions de la Protectora. Fins aquí tot podria parèixer normal, fins i tot positiu, ja que això vol dir que invertiran els diners que cal posar per al seu funcionament. Però la realitat acostuma a ser una altra: quan es trau a concurs públic un servei que ha estat funcionant gràcies als voluntaris (com és el cas) «inexplicablement» la nova concessió recau sempre en una entitat privada amb ànim de lucre. Així, doncs, del que podeu estar segurs és que una entitat amb ànim de lucre difícilment veurà viable el manteniment d’alguns animals, sobretot els més malalts i els més vells. I ja vos podeu imaginar com poden acabar, malgrat la Llei d’animals (que cap institució pública aplica amb rigorositat).

Així que vos apunto el text de la seua web i vos animo a recollir signatures i enviar-les!

Campanya de recollida de signatures
La Societat Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona, entitat sense ànim de lucre, gestiona el centre municipal de Tarragona des de l’any 2003. Des de llavors la Protectora ha donat una nova llar a més de 2.000 animals i n’ha salvat molts centenars d’una mort segura.
L’Ajuntament de Tarragona preveu treure a concurs públic les instal·lacions que utilitza actualment la Protectora, obrint la porta a les empreses privades de recollida d’animals. Una empresa amb ànim de lucre no podrà mai desenvolupar una gestió proteccionista ja que la seva prioritat és obtenir benefici del seu negoci.
Us demanem una vegada més la vostra ajuda mostrant el vostre suport a la protectora, podeu descarregar el full per a la recollida de signatures aquí. Un cop ple ens el podeu portar a les nostres instal·lacions o bé enviar-lo per correu. Moltes gràcies!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies per fer-te'n ressó, company!

zel ha dit...

Ara hi vaig, sóc a muntanya!!! Oèèè, de camping!!!Internet de monedes...Petons!

mossèn ha dit...

la mateixa cançó de sempre ... trist, molt trist ... salut

jo artin au ha dit...

La imparable privatització. El benefici econòmic per pocs i les seves engrunes per molts (i per moltíssinms les seves misèries que prou clar que es veu), l'únic nord per tothom. Imparable? Únic nord? Fins i tot, Nord? O gran desorientació que porta a la deriva tans altres aspectes que les persones necessitem per ser humanament feliços (jo personalment, a la felicitat, no hi vull renunciar, no m'hi farà renunciar ni Déu, i tampoc els déus)
Salutacions (dies sense passar per aquí, no?)

Josep Maria Yago Suau ha dit...

un plaer, Jacme

gaudeix-ne, Roser :-)

pos si, mossen, si, signant on calgui. Però no és tan trist. Com deia no se qui "si lluites pots perdre, si no lluites ja has perdut"

Res de renunciar, Joan. Segueixo però, des de que he tornat a la feina, he d'actualitzar cada setmana i visitar blogs més de tant en tant :-|