diumenge, 20 de juliol del 2008

Platja Llarga. No ens podem despistar!

La Plataforma Salvem La Platja Llarga segueix reivindicant i en el darrer email expliquen el següent:

NO ES CONSTRUEIXEN LES CASES dels plans 27 i 28 i això és una boníssima notícia. (Ampliar info)
Queda en projecte un hotel, el PP-40. Recurrirem quan sorti el POUM ja que està al mig d'un dels corredors biològics possibles de la platja, i en zona inundable en cas de rierada.

Però es planeja fer un gran CENTRE AQUÀTIC a prop de la Platja Llarga (Ampliar info).

Ja m'estranyava a mi que amb això dels Jocs del Mediterrani no hi hagués cap proposta "novedosa". Formarà part de la planificació que està preparant l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament?

I volen activar un Pla de Gestió per al BOSC DE LA MARQUESA i les seves cales que contindria un projecte completament inadequat per a aquest bellíssim paratge natural (Ampliar info).

El Comissari de Medi Ambienti ha contestat laPREGUNTA A EUROPAsobre la construcció d'un passeig marítim a la Platja Llarga (Ampliar info).

Quant a les FINANCES PLATAFORMERES,entre els concerts i les aportacions al compte corrent (235 euros), el dèficit de la Plataforma s'ha reduït de 2.400 a 1.550 euros.
Vol dir també que contem amb uns 600 euros per seguir endavant amb les activitats.

(Veure llista de despeses de la campanya)

MIL GRÀCIES pel vostre suport
a totes les persones que heu participat als concerts, ingressat diners o donat suport de qualsevol altra manera, encara que sigui amb un bon pensament o desig per a la Platja Llarga.

7 comentaris:

zel ha dit...

Qualsevol d'aquestes fites mereix per si sola un post. Gràcies pels enllaços, així sé de què parles. Una abraçada!

Unknown ha dit...

Així sigui!

Jobove - Reus ha dit...

ànim estem amb valtros !!

Anònim ha dit...

Des del servei d'informació de platges aplaudim tots aquells que estan en contra de la construcció del passeig, no patiu. Només ens faltaria passa el telèfon i el número de compte de la Plataforma, segur que més d'un s'hi afegiria.Tot i que aquestes coses s'han de fer amb discreció... o potser no...salut!

Salvador Guinart ha dit...

Josep Maria, txon, no creus que hauria sigut més fàcil trucar-nos, us rebem un dia a la seu dels Jocs, xerrem tranquil·lament (de tot allò que calgui), i deixem de polemitzar?. Tu creus realment que som tant CAFRES de fotre un parc acuàtic a la llarga??... òstia, jo de vegades faig alguna xorrada, i segurament, al cap del dia en dec dir unes quantes... però, d'aquí, a muntar un xiringuito com aquest tot just a la llarga, ho trobo...
En fi, no res, per qualsevol aclariment, o per qualsevol tema que et calgui, truques a l'oficina de la candidatura i quedem un dia i xerrem del que calgui.
Salut amic!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Zel, Tondo, Te, gràcies.

Salvi, tens bona part de raó, però les referències al Centre Aquàtic i altres construccions no me les he inventat, són del Mario Rigau en unes declaracions al Diari de Tarragona del 4 de juny d'enguany
http://www.moviments.net/platjallarga/articles/080604centreaquatic.jpg
Em sembla bé lo de quedar un dia i xerrar una estona perquè en el fons hi ha quelcom que no m'acaba de fer el pes sobretot pels diners i projectes urbanístics que es mouen en relació a una activitat relacionada amb la competició.

Salvador Guinart ha dit...

Jo crec que el correcte, seria dir que: "El diari de Tarragona, va treure en la seva edició del dia...., aquestes declaracions del Mario Rigau.". Per què, l'endemà mateix, el Mario Rigau, en nom de la candidatura, va desmentir aquesta informació. Nosaltres no podem decidir projectes urbanístics, ni emplaçaments de cap equipament. Quan toqui parlar d'això, de les ubicacions dels possibles equipaments, a qui li toqui, es posarà en contacte amb el propietari de torn d'aquella finca per comprar-li. Si no, si fem una altre cosa que no sigui això, el nom és molt sencill: especulació urbanística. I, això amic meu, està tipificat al codi penal. I, francament, passo de merders, que prou merder tinc a casa (que, tot sigui dit de pas, estic encantat de la vida), com per emmerdar-me en "fregaos" d'aquest "calibre".
Repeteixo el meu oferiment pel que et calgui, ja que veient tot el que està "plovent", considero que cal ser el màxim de transparent amb tot allò que fem o deixem de fer. No et sembla?.
Una abraçada, amic.