dilluns, 24 de novembre del 2008

Buida les injeccions letals

Se m'acumulen els posts. I la feina. I les activitats... Encara no he penjat el post sobre Cordova i Sevilla que ja n'hauria de penjar algun sobre l'activitat de l'Associació de Veïns de la Part Alta, sobre el teiatro, la "crisi" o llibres que llegeixo, però, be, haurem de prendre les coses com venen, no voler arribar a tot arreu i penjar posts quan es pugui i sobre el que en aquell moment passi.
Així, avui, penjo quatre ratlles i un parell de fotos sobre l'acte del grup de Tarragona d'Amnistia Internacional contra la pena de mort

Buida les injeccions letals
Compte enrere per a un món lliure de la pena de mort
"
Durant el migdía, els ciutadans i les ciutadanes de Tarragona podien signar una petició i al mateix temps buidar les injeccions "letals" que simbolitzen els tres productes que s'injecten a un condemnat a mort: el tiopental sòdic, el bromur de pancuroni i el clorur de potassi.

A la darrera foto hi podeu veure una imatge de l'acte, evidentment, de Tarragona ;-) , amb l'exposició dels mossos d'esquadra (un dels cossos policials que acumula més denúncies per maltractaments) darrera. Coincidències.

2 comentaris:

Ylenia ha dit...

coincidència?? NO...els de AI estan més amunt i més aprop del mar..

au revoir, ylenia.

Unknown ha dit...

Un acte enfocat d'una forma didàctica i original