dimarts, 15 d’abril del 2008

premi dard

El mossen, del blog Confessionari mental, ha decidit donar-me el premi dard que és veu que es dona com a reconeixement als "valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.
Bé, tinc força dubtes que en sigui mereixedor però qui soc jo per discutir-ho amb tot un mossen i, a més, no un mossen qualsevol. Per aquest motiu l'accepto ben content.
Tampoc es que cregui massa en això dels premis, més aviat els veig com una excusa per fomentar visites als blogs premiats. Per aquest motiu, entre els blogs que considero que val la pena veure hi ha (i, per això, els transmeto el premi) els següents:

Joan Martin d'Anades i tornades
la Rosa del bloc de la jaka
al dimoniet
el Joan i la Carol de waipueduca
al Jordi Martí de Prendre la Paraula

5 comentaris:

jo artin au ha dit...

Gràcies Josep Maria pel premi atorgat. No sé com m'ho faré, per transmetre'l, em començo a repetir en premis i reconeixements als blocs que tinc enllaçats al meu; hauré d'ampliar horitzons. En visito d'altres de blogs, però amb poca freqüència. Bé ja ho arreglaré.
Bona nit i a cuidar-se (agafant el ritme que no sona, o a vegades no gaire bé?(em refereixo a la feina).

Jordi Pinyol ha dit...

Moltes gràcies pel premi. Aquest vespre l'afegiré a la "vitrina" de premis que tinc posada al meu bloc.

Carme ha dit...

doncs felicitats pel premi noi!! i felicitats a aquells que has premiat. jo tampoc crec molt en aixo dels premis, però.. si mes no, fan il.lu. salut

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Joan, dimoniet, gràcies a vosaltres.

gràcies aina.

i a vos, també, mossen ;-)