diumenge, 21 de setembre del 2008

La vida, res més...

abans, durant i després, ahir al matí

titulo el post amb el nom d'una pel·lícula francesa. Encara no l'he vist i,m per tant no sé si te res a veure, però m'agrada.
divendres vaig treballar a la tarda. Vaig poder parlar amb Sergi Saladie del CANC, un pou d'informaciósobre les nuclears. Crec que quedarà un bon reportatge per la Directa (ara falta picar-ho tot ;-). Ni jalo, ni birres a casa. Me'n vaig anar a les Barraques per poder fer una cervesa i un entrepà. Cap a casa a clapar i a les 3 despertador. A les 5 de la matinada a les Barraques a fer acte en el nostre "espai lliure de cossos armats" (a la resta hi havia seguretat privada). Fantàstica la sortida de sol. Una estoneta, els tres o quatre que hi erem, llegint poemes de Ferrater.
tres dels quatre que erem, llegint Ferrater

Finalment a l'hora de dinar vam menjar arròs però cap paella popular (són, ressaques i elements d'aquest estil es van carregar els cuiners i bona part dels possibles comensals). Erem quatre i l'arròs era del xinès.
Barraca endressada. Xerrameques. Calor, malabars i, a les 8 del vespre cap a casa. Dutxa i cap a sopar amb penya de Tecla Smit. Bon sopar, bona companyia, bona nit, vistes de la Rambla i de Roger de Llúria des de les alçades... moltes sensacions. A les 6 de la matinada, havent plogut, cap a casa sense cap ganes d'enclaustrar-me.
Ara, d'aci una estona, dinar familiar i, després, espero poder, el reportatge...

Bé, mentre enfoco aquest diumenge, paladejo el que ha passat i el que queda, deixo una mica de música per una amiga. Una mica a la tun-tun. Ja polirem.

Petonets per tothom












7 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

molt maques les fotos, bones barraques (la meva filla hi era), saps l'ùnic que envejo de Tarragona és el balcó del Mediterrani

salut !!

zel ha dit...

Aquestes cosetes de veure sortir el sol, jo només les puc fer a l'estiu, que ara ja enyoro (i això que abans no m'agradava...)Petons!

Anònim ha dit...

Vaig passar per les barraques però no vam coincidir. quines fotos mes xules !!! &;D

Carme ha dit...

son precioses aquestes fotografies, realment alegren els sentits. gabriel ferreter? em sona d´ell les dones i els dies. crec que vaig fer un treball sobre aquest autor quant era mes joveneta.. res, que salutacions

yraya ha dit...

Que guapadas de fotos!!
Un abrazo

Anònim ha dit...

Hola! He tonat a sotir del meu cau però és que no em puc estar de dir: ARTISTA! Quines fotos més xules!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Te, Apa noi, Roser, Rosa, Aina, Iraya, Luci, moltes gràcies pels comentaris. Crec que vaig enxampar lo millor de les barraques :-)