dimarts, 27 d’octubre del 2009

coses sense "importància"

Fa una estona s'ha apagat el soroll. El soroll del tros de transformador que TV3, amb el vist-i-plau de l'Ajuntament, suposo, ha instal·lat al costat de casa i que ha estat en marxa des de primera hora del matí. TV3 i Ajuntament fent gala del menyspreu envers els veïns. Si no es troben bé i son a casa que es fotin, no?

El transformador de TV3

Total, la cosa no és nova. Per Santa Tecla algú va pensar en la incomoditat de no tenir aire condicionat a la Sala de Plenaris i, total, com hem de posar transformador pels escenaris, doncs el posem més potent i així estarem fresquets. Que fa soroll? Que hi ha gent que viu a la plaça? Doncs que s'aguantin que per alguna cosa és festa major i sinó haver cercat algun altre lloc per viure.

el transformador de Santa Tecla

Bé, de fet, no volia parlar de transformadors. Simplement pensant en el post anterior pensava que alguns comentaristes criticaven la CUP per no parlar de coses "importants" i m'ha xocat veure, davant l'Ajuntament, coses "importants"... com un ramat de bens. També pensava en el respecte pels animals i m'he trobat amb animals transportats amuntegats, en el seu mitjà natural, la Plaça Major d'una ciutat, noves mostres de "respecte" envers els animals. Suposo que, quan estigui la Plaça de Braus "recuperada" veurem noves mostres de "respecte".

Bé acabo el post perque tothom em diu que no els faci tan llargs i, per altra banda, si començo a barrejar notícies, com que el Teatre Tarragona costarà el triple del previst o el que ha passat a Santa Coloma -curiós que qui fa els registres i les detencions sigui la Guardia Civil? Sort que no l'han dissolt sinó potser hauria de venir el CSI perquè sinó ja només queda la Policia Nacional o els Mossos-, o el cas Millet amb imatges de l'Ajuntament amb bens (hauré de tornar a veure l'Angel Exterminador)... acabaré allargant-me.