dimarts, 19 d’agost del 2008

Publicitat en els blogs, esglesia carca i poesia

Tinc una estoneta i he decidit penjar una mica de post. L'altre dia, després de penjar el darrer post, vaig aprofitar per donar un tomb pels blogs que segueixo i, com altres vegades, em vaig trobar amb que en més d'un hi ha gent que hi posa publicitat amb la qual cosa s'obren finestres emergents i coses d'aquestes amb la qual cosa, si vas ofegat amb la connexió (ja sabeu que aquests dies no tinc ADSL) la cosa encara es complica. Per aquest motiu he decidit especificar que en el meu blog no hi ha publicitat (si més no, comercial) i que no s'obren pop ups o finestres emergents.
Perquè la cosa no quedi de post "bronques" afegiré una reflexió: Aquest matí he pujat a Sant Magí amb les meves filles. Malgrat això de l'apostasia, fa anys que pugem a comprar ampolles d'aigua per elles i per la seva avia (o sigui ma mare). Quan ja marxavem m'he fixat en un senyor que estava de genolls, amb un posat d'intensa devoció, seguint el ritus que en aquell moment es feia a l'interior de l'esglesia. He recordat que enguany anunciaven que instal·larien pantalles perquè tothom pogués seguir aquests ritus i que, en el seu dia, davant la notícia, vaig pensar que amb l'arquebisbe que hi ha la cosa s'està tornant carca per moments (la seva presència a la mani per la família de Madrid o l'any jubilar que envaeix esferes laiques i es promociona amb estampes, perdó, amb cromos). Al tirar avall he vist una paradeta en la qual recollien signatures. He tirat enrera i he mirat de que anava. Estaven recollint signatures per conseguir freqüències per Radio Maria (diuen que no té res a veure amb una de nom semblant que hi ha a Polonia). En resum, tinc la sensació que això es va posant força carca.
Com que em sembla que la reflexió també és una mica bronques, acabaré el post amb un poema i una foto.
Cullons amb el poema. Ahir vaig anar a Barcelona i vaig comprar Casa de misericordia de Joan Margarit. Cullons! n'he buscat un per oferir-vos i se m'ha encongit el cor. N'he triat un que, de moment, no trobo tan punyent.

Horitzó

Una planúria de rostolls grocs.
Com una línia feta en un plànol,
l'autopista va fins a l'horitzó.
Penso que jo també vaig dibuixant
un traç segur damunt la meva vida.
Lluny d'una costa edificada i lletja,
amb la finestra oberta, condueixo
sentint l'aire a la cara, terra endins.

La foto és una vista de la Part Alta des del terrat de casa els meus pares.

9 comentaris:

Mon ha dit...

bona festa major....! et copio l'eslogan de la poublicitat tens tota la rao

Jobove - Reus ha dit...

"ocu" amb l'aigua de s. Magí de la Brufaganya, que la porten de la Conca de Barberà, lloc de grans engreixadors de porcs amb el seus purins que verteixen a les aigues de les fonts, potser que tota la gent que veu aquesta aigua tingui cagarrines uns dies !!!

Jobove - Reus ha dit...

"ocu" amb l'aigua de s. Magí de la Brufaganya, que la porten de la Conca de Barberà, lloc de grans engreixadors de porcs amb el seus purins que verteixen a les aigues de les fonts, potser que tota la gent que veu aquesta aigua tingui cagarrines uns dies !!!

yraya ha dit...

Esta bien que se separen las cosas la apostasía es una cosa y el agua otra, jaja.
Pues ya hay unos cuantos blogs que cuando los abres, te ahogan, el mio tampoco tiene.
Un abrazo

zel ha dit...

Ostres Josep Ma, a mi també em passa i sé que passa amb el meu, però jo mai he autoritzat publicitat i el que em temo (i m'han dit, és que ve del comptador de visites i no sé com fer-ho per evitar-ho. Així que si saps la manera m'ho fas saber.

M'agrada veure que escrius, et trobo a faltar! I és una mè estar sense adsl...

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies a tothom pels comentaris.
Pel que fa a la publicitat és possible que tingui a veure amb algun comptador de visites. Jo, abans, a la web, en tenia un que ho feia i ho vaig haver de solucionar treient-lo :-(
Ah! vaig fer un glop d'aigua i no vaig caure rodó per terra ni vaig treure escuma per la boca, ni res de res :-)

Salvador Guinart ha dit...

Respecte al que dius sobre la publicitat, a mi em passava fa uns mesos. I tal com va aparèixer (amb virus inclosos), va desaparèixer. Segueixo sense entendre res.

Waipu Joan ha dit...

m'ha fet gràcia això del post bronques...
salutacions josep maria

Anònim ha dit...

LA PUBLICITAT,L`INCLOU EL CONTADOR DE VISITES,SEGUR....JUGANT AMB BCN.........