dijous, 18 de febrer del 2010

I encara té la barra de criticar i xulejar

Ja ha passat el 15 de febrer de 2003, aniversari de les grans manifestacions contra la guerra d'Iraq. El clamor popular fou ignorat pels "amos del món" que dies després engegaven una agressió qualificada d'il·legal, il·legítima i immoral. Temps després s'ha conegut el que tots sabíem: que NO hi havia armes d'agressió massiva a Iraq.
Una colla de ciutadans i ciutadanes vam exigir un judici a l'ex-president de govern però, el 20 de juliol de 2009, el Tribunal Suprem decidí arxivar la querella criminal interposada contra José Maria Aznar per la participació d'Espanya en l'agressió contra Iraq.
L'ex-president del govern espanyol, José Maria Aznar, enlloc d'avergonyir-se per la seva ignorància criminal continua xulejant i insultant.

La darrera mostra del cinisme i "virtuts" d'aquest personatge, pressumpte criminal de guerra, s'ha produït avui quan un grup d'alumnes de la Universitat d'Oviedo l'ha esbroncat amb motiu d'una xerrada.
A la foto podeu veure un detall de l'extremada educació d'un ex-president de govern

2 comentaris:

jo artin au ha dit...

Pertanya a la colla d'impresentables, és increïble que el presentin en universitats. Com han d'estar les universitats que l'inviten!!!!

Anònim ha dit...

que vols, a mi aquest personatge m’interessa poc, tot i que es mereix les manifestacions de rebuig que de tant en tant li cauen...

ara bé, i si es pot demanar un post, m’agradaria, jmy, que en fessis un sobre l’artista eugenio merino.

una abraçada,
m. àngela gallofré