diumenge, 20 de maig de 2007

Kubotan

Això que porta aquest mosso (suposo que deu ser el mosso que van ferir d'un cop de puny) a la ma és un kubotan, o sigui "un pequeño cilindro que se ha modificado consiguiendo lo que denominamos hoy en día kubotan, un llavero (keychain) que se utiliza como arma de defensa extremadamente eficaz, tanto en autodefensa civil como para los fuerzas y cuerpos de seguridad del estado en la aplicación de ley, es fácil de portar, extremadamente durable, se puede fabricar de diferentes materiales: Madera, aluminio, hierro, pvc, acero etc… y hay de varios colores y formas. También podemos encontrar kubotanes con armas ocultas ó spray de defensa personal con (carga de gas FC).
Saura ha afirmat que els mossos portaven la dotació d'armes reglamentàries i un comandament ha assegurat que el "kubotan" és tant legal com una pistola.

2 comentaris:

jordi ha dit...

Amb això punxaven els manifestants esperant que s'hi tornessin i quan ho van fer ja tenien la foto per criminalutzar. A Indymedia han penjat lligams amb fòrums de debat dels mossos i de la Policia Nacional. Són molt instructius sobre el que pensen. Els d'ICV estaria bé que els llegissin er veure què en pensen d'ells alguns.

Tondo Rotondo ha dit...

Quina gràcia que et punxin amb això... Un punxó roig, verd violeta?