dissabte, 19 de maig del 2007

Més calç i arena

Frente de Juventudes i Agresión Armada i no els ilegalitzen (la primera són dues notícies i ja se que no tenen massa a veure, però no em direu que no tenen tela).

"En la presentació de les propostes sobre seguretat ciutadana, l'alcaldable del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, va assenyalar que «davant el model de seguretat permissible com el del tripartit, on alguns fins i tot legitimen el moviment okupa, el PP representa l'ordre i el control». La formació Alianza Nacional (AN) de Tarragona, encapçalada per Vicente Vallés, va celebrar ahir al vespre el seu acte de presentació a l'Antiga Audiència. El grup polític, d'inspiració feixista, ja va organitzar fa poc un partit de futbol a la Pineda entre Frente de Juventudes i Agresión Armada. El 14 d'abril passat van inaugurar el seu local a la ciutat."

A aquests si! no els ilegalitzen però els silencien

"La família de Xosé Couso va qualificar d'«indignant» la decisió de la fiscalia i va recordar que en l'acte de processament dictat pel jutge Santiago Pedraz es qualifiquen els fets d'«assassinat i crim de guerra» i es va mostrar sorpresa que un fiscal s'oposi a processar uns militars per aquests fets. El germà de Xosé Couso, David, va acusar la fiscalia d'estar «actuant d'advocada del diable» dels tres militars implicats. «Continuem tenint l'enemic a casa», va lamentar David Couso."



1 comentari:

Pere Tarter ha dit...

Això és tristíssim i propi dels nostres amics del PP que només miren cap allà on els convé. Ho sento per l'Alejandro, però porten a la sang la íntolerància, ja que m'agradaria saber en quin ordre pensen quan parlen d'ordre.