dilluns, 7 de maig del 2007

Objecció Fiscal a la despesa militar


Aquests dies comença la campanya de la renda, Hisenda intenta posar-se les piles (malgrat les vagues dels seus treballadors) per recaptar força impostos una part dels quals anirà a Defensa.
Només en una hora, els estats es gasten més de 127 milions de dolars en els exèrcits; en el mateix temps 1.800 nens i nenes moren alas paisos de l'anomenat Tercer Món. Cada set segons un infant mor de gana. Aquestes dades fan palesa una realitat: el sistema militar, poderosa màquina productora i, a la vegada, consumidora d'armes i estratègies perque unes persones dominin unes altres està produïnt, ja, ni que sigui per desviament de recursos econòmics a àrees que necessiten atenció irgent, estralls en la humanitat i en el seu entorn.
El pressupost militar espanyol pel 2007 és de 17.977,23 milions d'euros o sigui 49,25 milions d'euros diaris. Una tercera part de les inversions de l'estat són per "defensa". El 20% de la I+D es gasta en investigació militar.

Davant aquest panorama la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau desenvolupa, un any mes, una campanya de desobediència civil i els diners, els impostos, de la nostra declaració, que calculem haurien d'anar al Ministerio de Defensa ens neguem a abonar-los i els ingressem en el c/c de projectes alternatius relacionats amb la pau i la solidaritat.

Trobareu molta informació (guies, explicacions, presentacions power point, postals, cartell...) a la web de la Coordinadora http;//usuaris.tinet.org/tgnapau

2 comentaris:

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que desperdício de diners, millor seria aprofitar-ho per a matar la fam dels famolencs.

Abraçades, e parabéns José.