dijous, 11 d’octubre del 2007

12 d'octubre, res a celebrar

Us poso algunes imatges perque pogueu entrenar el cervell ordenant cronològicament les imatges. Si ho voleu complicar una micona més podeu cercar-hi elements comuns. Ah! i mentre llegiu, mireu o penseu poseu-vos la cançó de dalt, la mala reputación de George Brassens interpretada per Paco Ibáñez






I, en qualsevol cas la meva opinió és la de la pancarta.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

I la meva. Quan la nació l'agafa l'estat, guerra, guerra, guerra.

Jobove - Reus ha dit...

ostres el paio de la barba de la guardia civil quin pal !!!

naltros amb perdó celebrem (encara que no som creients, però ella si) el sant de la meva mare que és diu Pilar, i casi cada any ens trobem amb el cachirulos (manyos) que també ho celebren, acabem tots cantan jotes.

salut

g! ha dit...

Ja em va costar observar els avions per les festes de la mercè a Barcelona, que a sobre em falta ara posar-me més ansios veient desfilades militars de qualsevol mena.

zel ha dit...

I què farem si mai som una nació? Una nació i un estat? No tothom en aquest moment, s'ho mira com nosaltres. Hi haurà algun dia algú que reivindiqui un exèrcit català? Ai que la ballarem...

Oscar Ramírez ha dit...

El regitzell de fotos que has penjat no te pèrdua. jajajaa. Sobretot els dos estaquirots de les fotos 4 i 5. Bo!

zel ha dit...

Mira per on, hem coincidit en una imatge, en tenim unes quantes, tu i jo. Per cert jo tampoc celebro res, però he posat l'estelada al balcó. Abraçades.

Unknown ha dit...

el picoletu de la barba no te desperdici, no serà del Gal?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

el picoleto de la barba està arrasant ;-)
ació sembla que ja ho som. Estat no en tenim. uposo que algú reinvindicarà l'exèrcit i., com no, alguns/es ens hi seguirem oposant.

Waipu Carolina ha dit...

En Venezuela me encanta que ahora celebren el día de la Resistencia Indígena! bueno...algunos, porque siempre hay alguien a favor del dichoso día de la raza!!

anda ya!!!

Anònim ha dit...

D’acord !!!
Petonets,
=;)