divendres, 5 d’octubre del 2007

Paraules per la Pau - octubre

Ja estem a dia 5 d'octubre i, per tant, sense oblidar la lluita de la gent de Birmania, cal pensar en la nostra resistència, en la nostra lluita, i Paraules per la Pau en forma part.
Diumenge, 7 d'octubre, primer diumenge de mes, Paraules per la Pau, la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de Tarragona i contra el militarisme a partir de la creació d'espais de pau, art i vida.
Aquest diumenge tindrem amb nosaltres el cantautor Josep Romeu, distribuirem el número 73 del full informatiu i, com no, recordarem Free Burma! Llibertat per Birmania!

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que en pensa el nou govern socialista-católic (el sr. Ballesteros va a misa cada dumenge) del asumpte del vaixells ?

salutacions dels ganxetes

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Vam tenir una entrevista amb la regidora de cooperació, la Sandra Coloma. Vam deixar un llistat de propostes, entre les quals hi ha la referent als vaixells de guerra, per tal que les comenti en el si de l'equip de govern i vam quedar que en tornaríem a parlar ara a l'octubre/novembre.
Salut!

Waipu Joan ha dit...

es de suposar que ells estaran en contra dels vaixells. Ara que avui en dia, fins i tot els laboristes són socialistes...

Jobove - Reus ha dit...

que fills de la gran puta, entra a aquest link:

http://store.findmadeleine.com/index.html

mercenaris !!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

realment, el link em recorda que la realitat supera la ficció. Qui hi ha darrera la fundació? família?

zel ha dit...

Hola Josep Ma, no pares noi, com t'ho fas? Bé, jo també estic penjada, he d'entrar a llegir-vos i procuro dir-vos alguna cosa, però tu ets la pera, professional de la lluita bloggera, et diré. Només m'agradaria saber d'on treus el temps! Jo el robo a les nits, però ja estic que caic. El link que ens han deixat els té la ma... és una pura esquizofrènia! Abraçades, gràcies per venir sempre a saludar i recordar-me.